Yiğit On. Megapat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #11 Ne alaka diyeceksiniz ancak LG G4 aldım. Hesher dedi: Lgc4 bakın o bütçeye. Kesin QD-OLED olsun diyorsanız aynı segment ama daha eski üretim olan S90c mevcut. Genişletmek için tıkla...
Ne alaka diyeceksiniz ancak LG G4 aldım. Hesher dedi: Lgc4 bakın o bütçeye. Kesin QD-OLED olsun diyorsanız aynı segment ama daha eski üretim olan S90c mevcut. Genişletmek için tıkla...
Hesher Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 705 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #12 Yiğit On. dedi: Ne alaka diyeceksiniz ancak LG G4 aldım. Genişletmek için tıkla... G4 daha iyi de belirttiğiniz bütçede yoktu. Hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız.
Yiğit On. dedi: Ne alaka diyeceksiniz ancak LG G4 aldım. Genişletmek için tıkla... G4 daha iyi de belirttiğiniz bütçede yoktu. Hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız.
Yiğit On. Megapat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #13 Hesher dedi: G4 daha iyi de belirttiğiniz bütçede yoktu. Hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Evet evet o sebeple dedim zaten, biraz zorladım MediaMarkt gece indiriminden 89'a aldım
Hesher dedi: G4 daha iyi de belirttiğiniz bütçede yoktu. Hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Evet evet o sebeple dedim zaten, biraz zorladım MediaMarkt gece indiriminden 89'a aldım
Hesher Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 705 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #14 Yiğit On. dedi: Evet evet o sebeple dedim zaten, biraz zorladım MediaMarkt gece indiriminden 89'a aldım. Genişletmek için tıkla... Üçlüye takmayın üçlü priz sorunluysa paneli bozabilir TV'nin güç kablosunu direk prize takmanızı öneririm ayrıca ürünü aldınız kuruldu, YouTube'a pixel test yazıp bir bakın. Ölü piksel pek Tv'de olan birşey değil ama bakmakta fayda var.
Yiğit On. dedi: Evet evet o sebeple dedim zaten, biraz zorladım MediaMarkt gece indiriminden 89'a aldım. Genişletmek için tıkla... Üçlüye takmayın üçlü priz sorunluysa paneli bozabilir TV'nin güç kablosunu direk prize takmanızı öneririm ayrıca ürünü aldınız kuruldu, YouTube'a pixel test yazıp bir bakın. Ölü piksel pek Tv'de olan birşey değil ama bakmakta fayda var.