CelalShengor
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Evet ben görsel paylaşayım size de ne oldu daha iyi görün, ben S95b65a kullanıcısıyım. Ürünü Samsung mağazasında teşhir olarak aldım ve temmuz 23'te almıştım. Bu olay mart 24'te oldu ve arkadaşlar sağ olsun akşamına söyledim 12 saat sonra gelip yeni paneli ücretsiz taktılar. Teşhir ürün olduğu için kesin nedeni bilemiyorum ancak gelen arkadaşlar akımdan kaynaklı dediler ve gen2 panel taktılar. Bu panel S90C ile aynı olduğu için birkaç yerde S90C önerdim. Samsung TV eksileri kısaca Tizen arayüz kötü ve Dolby Vision yok HDR10+ var. Ek olarak Q-symphony özelliği nadiren de olsa anlık ses gidip gelmesi yapıyor. Genel olarak LG markasının saçma fiyatları ve Sony markasının piyasada olmaması sebebiyle tercih ettim memnunum. Akım koruyucu da o sıra almak istediğim için 700 TL'ye aldım henüz bir problem yaşamadım TV'yi günlük oyun film dizi için kullanıyorum.
Anladım hocam bilgi için teşekkürler TV'nin ses özelliklerinin pek iyi olmadığının farkındayım ama S90C televizyonu alıp yanına Samsung HW-Q600C ses sistemini alacağım o yüzden televizyonun kendi ses kalitesi pek önemli değil. Televizyonu alırsam akım koruyucu aklımda bulunacak sayenizde teşekkürler hocam. Hocam deneyimlerinize dayanarak başka dikkat etmem gereken şeyler var mıdır? Tek bildiğim OLED yanması olmaması için çok üzün süre aralıksız açık tutmamak gerekiyor sanırım.