mamimutluolmaliiyy Centipat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #1 Merhaba ASUS TUF A15 aldım. 8 GB RAM yeterli gelmiyor DDR5 8 GB 4800MHz RAM arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2023
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #2 mamimutluolmaliiyy dedi: Merhaba ASUS TUF A15 aldım. 8 GB RAM yeterli gelmiyor DDR5 8 GB 4800MHz RAM arıyorum. Genişletmek için tıkla... İlla samsung olmasına gerek yok. Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
mamimutluolmaliiyy dedi: Merhaba ASUS TUF A15 aldım. 8 GB RAM yeterli gelmiyor DDR5 8 GB 4800MHz RAM arıyorum. Genişletmek için tıkla... İlla samsung olmasına gerek yok. Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
mamimutluolmaliiyy Centipat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #3 MuratTheFounder dedi: İlla Samsung olmasına gerek yok. Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Uyumlu olur mu ki
MuratTheFounder dedi: İlla Samsung olmasına gerek yok. Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Uyumlu olur mu ki
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #4 mamimutluolmaliiyy dedi: Uyumlu olur mu ki Genişletmek için tıkla... Olur hocam merak etmeyin.