Samsung 8 GB DDR4 3200 MHZ RAM ile Kingston Value 8 GB DDR4 3200 MHZ RAM uyumlu mu?

MEMOLİ61

Hectopat

Laptopumda Samsung 8 GB DDR4 3200MHz notebook RAM M471A1K43DB1-CWE marka RAM var. 16 GB yapmak için Kingston Value 8 GB 3200 MHz DDR4 SO-DIMM RAM KVR32S22S8/8 marka RAM alsam sorun çıkarır mı?​

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung bulamadıysan bu RAM Samsung üretimi.

Sorunu yanıtına gelince Kingston'la Samsung uyumlu çalışır tabi her ikisinin de piyasada bolca sahtesi var sahtesi denk gelmezse sorun çıkacağını sanmam.

Samsung bulamadıysan bu RAM Samsung üretimi.

Sorunu yanıtına gelince Kingston'la Samsung uyumlu çalışır tabi her ikisinin de piyasada bolca sahtesi var sahtesi denk gelmezse sorun çıkacağını sanmam.
laptopdaki ramın aynısını buldum fakat arada fiyat farkı var o yüzden sordum

2 RAM de ayni marka ve model olmasi daha iyi olur. Kesin sorun cikarir demiyorum ama farkli ram kullanmanin sorun cikarma ihtimali, ayni ram kullanmaninkine gore daha yuksek. Yani ikisi de dusuk ihtimal. Sadece biri daha dusuk.

Laptopumda Samsung 8 GB DDR4 3200MHz notebook RAM M471A1K43DB1-CWE marka RAM var. 16 GB yapmak için Kingston Value 8 GB 3200 MHz DDR4 SO-DIMM RAM KVR32S22S8/8 marka RAM alsam sorun çıkarır mı?​

Hocam konuyu yeniden hoplatıyorum kusura bakmayın.

Ben de aynı iki ürünü beraber kullanacağım bilgisayarımda uyumluluk durumu nasıl oldu acaba sıkıntı çıkardı mı?

Şimdiden teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı