Hepinize iyi sosyaller arkadaşlar. Size bir sorum olacak. Bugün arkadaşıma bir laptop aldık. İçinde Ryzen 5 5625u ve 1x8 3200MHz RAM var. RAM'i çift kanal yapıp performansı arttırmak istiyoruz. Şu an kullandığımız RAM'in fotoğrafını koyuyorum.
Almak istediğimiz RAM'in linki de şu. Sizce bu RAM sorunsuz tam uyumlu bir şekilde çalışır mı? Cevaplarınız için teşekkürler.
Dell Inspiron 15 3525 Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
B32D4SC22/8G Bigboy 8GB DDR4 3200MHz CL22 Notebook Rami Bilendenal.com dan sisteminize uyumlu ürünü, uygun fiyatla şimdi alın!
bilendenal.com
Bu linkteki Bigboy Samsung üretimi oluyor ve ömür boyu yani 10 yıl garantisi var. Samsung etiketli olanlar genelde 2.el laptoplardan çıkma oluyor sahte olma ihtimalide var ve garanti belgesi ve garantisi de yok.
Gönderdiğin trendyol linkindeki bir yorumdaki görsel böyle. RAM kutusu yok garanti belgesi yok. Orijinal olduğuna dair bir hologram yok.
Dell Inspiron 15 3525 Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
B32D4SC22/8G Bigboy 8GB DDR4 3200MHz CL22 Notebook Rami Bilendenal.com dan sisteminize uyumlu ürünü, uygun fiyatla şimdi alın!
bilendenal.com
Bu linkteki bigboy Samsung üretimi oluyor ve ömür boyu yani 10 yıl garantisi var. Samsung etiketli olanlar genelde 2.el laptoplardan çıkma oluyor sahte olma ihtimalide var ve garanti belgesi ve garantisi de yok.
Gönderdiğin Trendyol linkindeki bir yorumdaki görsel böyle. RAM kutusu yok garanti belgesi yok. Orijinal olduğuna dair bir hologram yok.
Benim attığım linkteki satıcı bayağı güvenilir duruyor. Bilemedim.
Sizin attığınız linkteki RAM'i alsam herhangi bir sorun olur mu? Veya kullanan var mı? Açıkçası kalitesini merak ettim.
Benim attığım linkteki satıcı bayağı güvenilir duruyor. Bilemedim.
Sizin attığınız linkteki RAM'i alsam herhangi bir sorun olur mu? Veya kullanan var mı? Açıkçası kalitesini merak ettim.