onuarca Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 32 28 Mayıs 2018 #1 Merhaba arkadaşlar, Asus N56VZ laptopuma Samsung 850 EVO 250GB SSD taktım. Harddisk girişine SSD'yi bağladım. HDD'yi de CD-ROM girişine aldım. Performans sonuçlarım bu şekilde çıktı normal mi? Yapmam gereken ayarlar vs. var mıdır bilmiyorum. Bilgisayar özellikleri kısa olarak şöyle; Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2018
Merhaba arkadaşlar, Asus N56VZ laptopuma Samsung 850 EVO 250GB SSD taktım. Harddisk girişine SSD'yi bağladım. HDD'yi de CD-ROM girişine aldım. Performans sonuçlarım bu şekilde çıktı normal mi? Yapmam gereken ayarlar vs. var mıdır bilmiyorum. Bilgisayar özellikleri kısa olarak şöyle;
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 28 Mayıs 2018 #2 Anlık olarak değişebilir. Kurulumu yeni yaptıysanız test esnasında arkaplanda bir şeyler yükleniyor olabilir. Bir sorun olsaydı Magician zaten uyarı verirdi. Kullanıcıyı gayet başarılı bilgilendiren bir program.
Anlık olarak değişebilir. Kurulumu yeni yaptıysanız test esnasında arkaplanda bir şeyler yükleniyor olabilir. Bir sorun olsaydı Magician zaten uyarı verirdi. Kullanıcıyı gayet başarılı bilgilendiren bir program.
M myalcin06 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 181 28 Mayıs 2018 #3 Değerler olması gerekenden düşük. Bu testi yaparken arka planda çalışan uygulamalar olmuş gibi görünüyor. Tekrar yapmayı deneyebilir misiniz?
Değerler olması gerekenden düşük. Bu testi yaparken arka planda çalışan uygulamalar olmuş gibi görünüyor. Tekrar yapmayı deneyebilir misiniz?
onuarca Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 32 28 Mayıs 2018 #4 myalcin06 dedi: Değerler olması gerekenden düşük. Bu testi yaparken arka planda çalışan uygulamalar olmuş gibi görünüyor. Tekrar yapmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Rapid mode aldım Read 1,894 Write 3,326 Random(IOPS) Read 66,406 Write 49,560 oldu Mert dedi: Anlık olarak değişebilir. Kurulumu yeni yaptıysanız test esnasında arkaplanda bir şeyler yükleniyor olabilir. Bir sorun olsaydı Magician zaten uyarı verirdi. Kullanıcıyı gayet başarılı bilgilendiren bir program. Genişletmek için tıkla... Rapid mode aldım Read 1,894 Write 3,326 Random(IOPS) Read 66,406 Write 49,560 oldu
myalcin06 dedi: Değerler olması gerekenden düşük. Bu testi yaparken arka planda çalışan uygulamalar olmuş gibi görünüyor. Tekrar yapmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Rapid mode aldım Read 1,894 Write 3,326 Random(IOPS) Read 66,406 Write 49,560 oldu Mert dedi: Anlık olarak değişebilir. Kurulumu yeni yaptıysanız test esnasında arkaplanda bir şeyler yükleniyor olabilir. Bir sorun olsaydı Magician zaten uyarı verirdi. Kullanıcıyı gayet başarılı bilgilendiren bir program. Genişletmek için tıkla... Rapid mode aldım Read 1,894 Write 3,326 Random(IOPS) Read 66,406 Write 49,560 oldu