Samsung 850 Evo Windows 10 Düşük Performans Sorunu

fberdo

Hectopat
Arkadaşlar 850 Evo alıp Win10 kurdum ancak Samsung magician programıyla yaptığım testler beni tatmin etmedi. Çünkü yaptığım testlerde okuma yazma hızlarım ortalama 350 MB civarında çıkıyordu. Win7 kurdum bu hızlar aynı programla 550 MB civarına çıktı. Win10'daki bu performans düşüklüğünün sebebi hakkında fikri olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7'de denemedim ama Win10'da tatmin etmedi sanki beni de. Bilgisi olan varsa en azından W8.1 mi yoksa Win10 mu kullanalım?

Bende aynı ürünü aldığım gibi Windows 10 kurdum ama HDD'ye göre pek bir fark hissetmedim.

Tüm sürücüleri kurduktan sonra böyle bir sorun kalmayacaktır.

Evet, daha önce bu konuyla ilgili birçok kez konu açıldı. Eski konuları inceleyerek biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.

Arkadaşlarıma bende katılıyorum kaç defa format atmış bulundum; Win10'da hız tatmin etmiyor Mekanik hdd ile arasında 50mb okuma farkı var

Herkesin bildiği ekran, ses sürücüsü gibi değil bunlar. Sosyalde iyi araştırırsanız çözüme ulaşırsınız.

Magician yazılımı üzerinden SSD'nizi '' Maximum Performance '' moduna alıp sonrasında ise aynı yazılım üzerinden '' Performance Benchmark '' yapıp sonucu atabilir misiniz? Ayrıca tüm sürücüleriniz ve windows'unuz güncel midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…