Samsung 860 Evo 1TB alınır mı?

zafercoturoglu

Kilopat
Arkadaşlar merhaba elimde şu an Samsung Evo 970 Evo Plus NVMe 500 GB var lakin yetmiyor BF5, RD2, Witcher 3, FIFA 20 gibi oyunlar yüklü yükle yemediğim en az 300 400 GB'lık oyun var acaba Samsung 860 Evo SATA SSD almayı düşünüyorum ama 500 GB mı almalıyım yoksa ileriye dönük 1TB mı alsam diye düşünüyorum. Birinin fiyatı 500 lira diğerinin fiyatı 1100 lira civarı anakartım MSI X470 GAMING Plus 2 adet M.2 desteği sağlıyor acaba M.2 SSD mi? Alsam diye düşünüyorum. Ama internet de ikinci M.2 SSD'nin 6Gb/s hızında olduğu yazıyor sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu da öneririm daha uygun fiyatı.

Almışken 1 TB alın kafanız rahat olsun. Oyun vs için SATA işinizi görür.

860 EVO alınır. QVO da alabilirsiniz ama EVO ile TBW değeri neredeyse yarı yarıya düşük ve garantisi 5 yıl değil 3 yıl.
Hocam QVO TB garantisi 360 TBW. Ayda 1 TBW yazsan (çok zor) 30 yıl gider EVO ise 600 TBW garanti sağlıyor. Evet EVO daha çok ama bunlara normal kullanıcının ulaşması çok çok çok zor Sadece yıl farkı var: Biri 5 yıl diğeri 3 yıl garantili burada haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…