Samsung 860 EVO 250GB SSD'de format atılmıyor

degirmencioglu_e

Centipat
Merhabalar, bilgisayarımda 2 adet SSD bulunmakta 1 tanesi Transcend 120GB 1 tanesi de Samsung 860 EVO 250GB fakat Windows 11'de yaşadığım sorundan dolayı bilgisayarıma format atmak istedim o zaman 2 SSD takılıydı ve sistem Samsung'ta kuruluydu. Format atmak için boot menüsüne girmek istedim fakat bilgisayar açılırken ASUS logosunun olduğu bölümde donup kalıyor ve BIOS'a vs. de girmiyor. Samsung'u söküp tekrar format atmayı denediğimde hiçbir sorun olmadı normal bir şekilde formatı attım. Samsung SSD'de ne gibi sorun olmuş olabilir? Garantisi hala devam ediyor. Ne yapmam gerekir.

Merhabalar, bilgisayarımda 2 adet SSD bulunmakta 1 tanesi Transcend 120GB 1 tanesi de Samsung 860 EVO 250GB fakat Windows 11'de yaşadığım sorundan dolayı bilgisayarıma format atmak istedim o zaman 2 SSD takılıydı ve sistem Samsung'ta kuruluydu. Format atmak için boot menüsüne girmek istedim fakat bilgisayar açılırken ASUS logosunun olduğu bölümde donup kalıyor ve BIOS'a vs. de girmiyor. Samsung'u söküp tekrar format atmayı denediğimde hiçbir sorun olmadı normal bir şekilde formatı attım. Samsung SSD'de ne gibi sorun olmuş olabilir? Garantisi hala devam ediyor. Ne yapmam gerekir.
Merhaba,
Windows 11'i Samsung marka SSD'ye mi kurmuştunuz? Eğer şu anda Windows açılıyorsa Samsung SSD takılıyken de açılıyor mu? Secure Boot özelliğini kapatarak kurulum yapmayı denediniz mi? Windows altından SSD üzerindeki bölümleri silerek kurulum yapmayı deneyebilirsiniz. Bu işe yaramazsa Secure Erase işlemini uygulayabilir, bu da işe yaramazsa SSD'yi servise yollayabilirsiniz.
Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı