dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.846 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2019 #21 Hocam rapid mod açıktır. 850 PRO'da Rapid modda durum böyle. Rapid mode kapalı iken IOPS O/Y 100.000 - 80.000 civarında. Dosya Ekleri rapid.PNG 17,2 KB · Görüntüleme: 58
Hocam rapid mod açıktır. 850 PRO'da Rapid modda durum böyle. Rapid mode kapalı iken IOPS O/Y 100.000 - 80.000 civarında.
A azizak Kilopat Katılım 10 Nisan 2019 Mesajlar 17 11 Nisan 2019 #22 PoisonMath dedi: Rapid Mode kapalı durumdayken mi yapıldı bu test? Genişletmek için tıkla... hayır açıktı, kapalı da deneyeyim pc ye reset atmaya uygun olunca PoisonMath dedi: Rapid Mode kapalı durumdayken mi yapıldı bu test? Genişletmek için tıkla... Screenshot buyrun rapid olmadan test azizak dedi: hayır açıktı, kapalı da deneyeyim pc ye reset atmaya uygun olunca Screenshot buyrun rapid olmadan test Genişletmek için tıkla... @dogant Son düzenleme: 13 Nisan 2019
PoisonMath dedi: Rapid Mode kapalı durumdayken mi yapıldı bu test? Genişletmek için tıkla... hayır açıktı, kapalı da deneyeyim pc ye reset atmaya uygun olunca PoisonMath dedi: Rapid Mode kapalı durumdayken mi yapıldı bu test? Genişletmek için tıkla... Screenshot buyrun rapid olmadan test azizak dedi: hayır açıktı, kapalı da deneyeyim pc ye reset atmaya uygun olunca Screenshot buyrun rapid olmadan test Genişletmek için tıkla... @dogant
PoisonMath Megapat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 669 Çözümler 7 Yer Osmaniye 17 Nisan 2019 #24 850 EVO ile bende aldığınız değerleri alıyorum. Sıkıntı yapacak bir durum yok.
A azizak Kilopat Katılım 10 Nisan 2019 Mesajlar 17 18 Nisan 2019 #25 PoisonMath dedi: 850 EVO ile bende aldığınız değerleri alıyorum. Sıkıntı yapacak bir durum yok. Genişletmek için tıkla... hocam testler iyi ama gerçek kullanım durumu nasıl, 100 mb civarı bi kopyalama yapıyor, normal mi yani
PoisonMath dedi: 850 EVO ile bende aldığınız değerleri alıyorum. Sıkıntı yapacak bir durum yok. Genişletmek için tıkla... hocam testler iyi ama gerçek kullanım durumu nasıl, 100 mb civarı bi kopyalama yapıyor, normal mi yani
Ramelow91 Kilopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 834 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2019 #26 Rar. Dosyası veya bir film aktarırken hız durumlarını gözlemle. Bakalım ne olacak.
A azizak Kilopat Katılım 10 Nisan 2019 Mesajlar 17 18 Nisan 2019 #27 Ramelow91 dedi: Rar. Dosyası veya bir film aktarırken hız durumlarını gözlemle. Bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... evet hocam ufak boyutlu aktarmıyorum zaten, 8 gb lık film aktarıyorum örnek olarak
Ramelow91 dedi: Rar. Dosyası veya bir film aktarırken hız durumlarını gözlemle. Bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... evet hocam ufak boyutlu aktarmıyorum zaten, 8 gb lık film aktarıyorum örnek olarak
PoisonMath Megapat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 669 Çözümler 7 Yer Osmaniye 18 Nisan 2019 #28 azizak dedi: evet hocam ufak boyutlu aktarmıyorum zaten, 8 gb lık film aktarıyorum örnek olarak Genişletmek için tıkla... SSD üzerinden HDD'ye filan yolluyorsan yada tam tersi normal o değer.
azizak dedi: evet hocam ufak boyutlu aktarmıyorum zaten, 8 gb lık film aktarıyorum örnek olarak Genişletmek için tıkla... SSD üzerinden HDD'ye filan yolluyorsan yada tam tersi normal o değer.
A azizak Kilopat Katılım 10 Nisan 2019 Mesajlar 17 18 Nisan 2019 #29 PoisonMath dedi: SSD üzerinden HDD'ye filan yolluyorsan yada tam tersi normal o değer. Genişletmek için tıkla... yok hocam, ssd içinde aktarım da deniyorum aynı
PoisonMath dedi: SSD üzerinden HDD'ye filan yolluyorsan yada tam tersi normal o değer. Genişletmek için tıkla... yok hocam, ssd içinde aktarım da deniyorum aynı
PoisonMath Megapat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 669 Çözümler 7 Yer Osmaniye 18 Nisan 2019 #30 Parçalı dosyada atmıyorum dediniz, bilemiyorum neden öyle bir sıkıntı mevcut olduğunu.