Samsung 860 Evo M.2 alınır mı?

Hocam normal m2 SSD'de 2 çıkıntı oluyor. Bu attığınızda ise 3 çıkıntı var. Onu demek istedim. İkisi de olur mu acaba yuvaya? Genelde 2 çıkıntılı gördüm hep, ondan ucuz olmasın bu. Detaylı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa anlarız.

Hocam, forumdaki bir kaç konuda QVO iyi değil diye gördüm diye aklımda kalmış ondan dolayı EVO seçtim ama sorun yok sağlam derseniz onu da düşünürüm.

Emin olun sağlam bir ürün. Evo serisinden farkı üretim teknolojisi ve daha ucuza daha yüksek kapasite sunması. Karşılaştırma videolarına göz atmanızı tavsiye ederim. Günlük kullanıcı için en ideal ürünlerden.

40gb üstü dosya atarken yazma hızı 500 lerden 80 a düşüyor teknolojiden dolayı tek sıkıntı o gibi duruyor

40gb üstü dosya atarken yazma hızı 500 lerden 80 a düşüyor teknolojiden dolayı tek sıkıntı o gibi duruyor
Evet bu çoğu SSD'de karşılaşılabilen bir durum. Önbellek ve sıcaklık bu duruma gelmesine sebebiyet veriyor. Yine de bu durum günlük kullanıcı açısından çok fark etmediği için alınabilir diye düşünüyorum.

bende bu hafta indirimleri bekleyip alacağım büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…