Evet hocam, HDD Caddy'ye takılı değil. Sadece SSD takılı.SSD, HDD Caddy'ye takılı değil, doğru mudur?
IOPS değerleri hala düşük hocam.Lenovo sitesindekiyle de dener misin? Eski olduğunu biliyorum.
15.2.0.1020_WHQL_INF, Windows 10 için.
Hocam yardımınız için teşekkür ederim, peki health kısmındaki yazma boyutu neden devamlı artıyor? Bugün aldım 220GB'ye çıktı.Açıkçası kullanıcı herşeyi doğru yapıyorsa Magician'ın sonuçlarına ben çok takılmıyorum çünkü sistem ya da driver update sonrası değerlerde dalgalanmalar oluyor. Bende yakın zamana kadar R 561MB W 530 civarı idi, sana yazarken benchmark çalıştırdım W 324'e düşmüş R yerinde. IOPSlar R 60K+ W 55K+, 250GBlık 860 Evo'da. Endişelenmeni gerektiren bir durum olacağını sanmıyorum, yazılımda SSD sağlık testi de mevcut. Masaüstün varsa güncel, orada daha iyi değerler yakalarsın. Ben 4810MQ ile bu değerleri alıyorum, an itibariyle.
Hocam her defasında Benchmark yaptığımda 20GB artıyor normal mi yani?Sen kullandıkça ve Benchmark yaptıkça yazılan veri artırıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.