eralpinho Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 236 Çözümler 1 Yer West Side Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #1 Test değerleri böyle. Normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2021
Dariahlazatova Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 696 Çözümler 1 21 Nisan 2021 #2 eralpinho dedi: Test değerleri böyle. Normal mi? Eki Görüntüle 984412 Genişletmek için tıkla... Benim de aynı şekilde. Alalı 8 ay oldu ama yazma hızı düştü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda yapılanları yapın. Firmware güncellemesi vs.
eralpinho dedi: Test değerleri böyle. Normal mi? Eki Görüntüle 984412 Genişletmek için tıkla... Benim de aynı şekilde. Alalı 8 ay oldu ama yazma hızı düştü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda yapılanları yapın. Firmware güncellemesi vs.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #3 Yazma değerleriniz aşırı düşük hocam.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 21 Nisan 2021 #4 eralpinho dedi: Test değerleri böyle. Normal mi? Eki Görüntüle 984412 Genişletmek için tıkla... Yazma değeri biraz fazla düşük.
eralpinho dedi: Test değerleri böyle. Normal mi? Eki Görüntüle 984412 Genişletmek için tıkla... Yazma değeri biraz fazla düşük.
eralpinho Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 236 Çözümler 1 Yer West Side Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #5 RotasızBey dedi: Yazma değerleriniz aşırı düşük hocam. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Yazma değeri biraz fazla düşük. Genişletmek için tıkla... Dariahlazatova dedi: Benim de aynı şekilde. Alalı 8 ay oldu ama yazma hızı düştü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videoda yapılanları yapın. Firmware güncellemesi vs. Genişletmek için tıkla... Op seçeneğini açıp tekrar test ettim ne yazık ki bir değişiklik olmadı. Servise yollayayım mı?
RotasızBey dedi: Yazma değerleriniz aşırı düşük hocam. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Yazma değeri biraz fazla düşük. Genişletmek için tıkla... Dariahlazatova dedi: Benim de aynı şekilde. Alalı 8 ay oldu ama yazma hızı düştü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videoda yapılanları yapın. Firmware güncellemesi vs. Genişletmek için tıkla... Op seçeneğini açıp tekrar test ettim ne yazık ki bir değişiklik olmadı. Servise yollayayım mı?
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 22 Nisan 2021 #6 Bu testi yaparken PC kaç dakikadır boştaydı? 5 dakika falan boşta bırakıp yapar mısınız testi?