Samsung 860 EVO vs. 870 QVQ vs. 970 EVO

Bütçem 1000₺ idi, zorlamaya değer mi? Soru gayet açık, ortaya atılmış söylemleri hazır olarak üstüne alınanlar direkt cevaplıyor.
Üstüme alınmıyorum cevaplayan kişilere göre tavrın hiç hoş değil bunu demek istiyorum seninde cevabın yanlış değil fakat bu tarz küçük tartışmalara girmeyelim bütçemi zorlamaya değermi demiş testler ve örnekler değecek şekilde konuyu cevaplıyor.

Üstüme alınmıyorum cevaplayan kişilere göre tavrın hiç hoş değil bunu demek istiyorum seninde cevabın yanlış değil fakat bu tarz küçük tartışmalara girmeyelim bütçemi zorlamaya değermi demiş testler ve örnekler değecek şekilde konuyu cevaplıyor.
Evet ben de değmez diyorum, sırf oyun oynanacak bir sistem de gerekli değil zorlaması için. Diğer arkadaş milat olacak demiş, SSD'nin tarihi ne ki M.2 çıktı diye milat olsun. Bunun gibi cevaplar bana göre yine söylüyorum hazır ve bilinçsiz cevaplar. Milat olsa ilk sıra da CD ve HDD birimleri var.

Evet ben de değmez diyorum, sırf oyun oynanacak bir sistem de gerekli değil zorlaması için. Diğer arkadaş milat olacak demiş, SSD'nin tarihi ne ki M.2 çıktı diye milat olsun. Bunun gibi cevaplar bana göre yine söylüyorum hazır ve bilinçsiz cevaplar.
Sende kendine göre haklısın tabiki ssd milat olmaz daha fakat hazır elinde bütçen varken geri dönüşü olmaz belki biraz daha bütçeni zorlayıp iyisini alıp rahat etmek bana daha mantıklı geliyor

970 Evo ile 870 QVO arasındaki farka her türlü değer, 970 Evo alabileceklen asla 870 QVO almam. 1000 TL bir şey istiyorsan da 870 QVO yerine MX500 alman daha iyi olur.

SX8200 Pro da bakabilirsin:

Sadece oyun içinse Nvme gereksiz diyecektim ama arada 20 TL fark var, o yüzden 970 Evo ideal bence. Webdenal sitesinden ben 2x16 RAM ve 1 TB Crucial SSD aldım, bir sorun yaşamadım.

Arkadaşlar ürünlerin fiyatları değişmiş.

Samsung Evo 970 NVMe M.2 1 TB SSD 1414 TL

Samsung 860 Evo 1 TB 2.5" SATA3 SSD 1262 TL

Arada 152 TL fiyat farkı var şu an. Belki yukarıda kalmıştır gözden kaçar diye tekrar belirtmek istiyorum. Ben render yapmayacağım, içine Windows'da kurmayacağım. Oyun oynamak için 1 TB SSD alacağım. Laptopta M.2 ve SATA slotu boş.
Benim ilk önceliğim ömrünün uzun olması, ikinci önceliğim fiyatı ve üçüncü önceliğim ısınmaması.

Sizce hangisini almalıyım? Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı