Samsung 860 Evo vs 970 Evo M.2

Samsung 500GB 860 Evo Basic SSD

Samsung 500GB 970 Evo M.2 SSD

Arkadaşlar bu iki ürün arasında kaldım. Aslında 1TB M.2 alacaktım ancak malum dolar fırladı çok fazla açılmak istemiyorum. 860 Evo ile M.2 arasında ki fiyat farkı da benim için büyük. Sizce zorlayıp M.2 alınır mı? Çok çok fark olacak mıdır? Oyun ve gündelik kullanım için kullacağım. Bir adet de 1TB HDD var kullanımımda. Yorumunuz tavsiyeniz nedir? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Standart bir kullanıcı için SATA SSD'ler gayet yeterli. M.2 için bütçe zorlamaya bence gerek yok.

970 Evo kat be kat iyidir. Okuma hızlarının arasında yaklaşık 5 kat fark görünüyor verdiğiniz linklerde...

Render falan yapmayacaksanız veya çok büyük miktarlarda hesaplama gücüne ihtiyacınız yoksa SATA SSD oldukça yeterli. 860 EVO'nun 1TB olanına bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim. 1TB şuan çok pahallıya geliyor. 500 GB Yetersiz mi kalır? Vatan da kampanya var birazda o yüzden bastırıyorum.

Yok hayır 500GB yetersiz kalır diye değil siz 1TB düşünüyordum dediniz diye demiştim. Ben 500GB EVO 860 kullanıyorum. CS:GO kurulu SSD'ye oyun olarak. Harici Windows var ve Office yazılımları var. Geri kalanlar normal basit yazılımlar. 85GB dolu şu an.

Amazon'dan da alabilirsiniz.

Buradan bunu satın aldım. Sanırım yeterli gelecek.

Samsung 500 GB SSD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…