Samsung 860 Evo vs Adata XPG SX8200 PRO

Charles Vane

Kilopat
Daha fazla  
N11 üzerinden kuponla 460 liraya Samsung 860 Evo 500 GB alabiliyorum. Fakat 500 liraya da Adata 512 GB XPG SX8200 PRO seçeneğim de mevcut. Arada 40 lira gibi bir fark var ve M.2 SATA farkı var. Tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım? Genellikle oyun işleri için kullanacağım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
N11 üzerinden kuponla 460 liraya Samsung 860 Evo 500 GB alabiliyorum. Fakat 500 liraya da Adata 512 GB XPG SX8200 PRO seçeneğim de mevcut. Arada 40 lira gibi bir fark var ve M.2 SATA farkı var. Tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım? Genellikle oyun işleri için kullanacağım. Şimdiden teşekkürler.
SX8200 kullanıyorum gayet memnunum ama Samsung daha kalitelidir diye düşünüyorum, hız olarak SX8200ün gerisinde kalabilir ancak kalite ve uzun ömürlülük anlamında daha iyi olacağı kanaatindeyim.

Ne işle uğraşacaksan uğraş çok daha fazla performans veren 8200pro tabiki. Bunun tartışılacak birşeyi yok, Samsung daha uzun ömürlü yok bilmem ne gibi sulandırılacak bir durumu yok. Tek at.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı