Samsung 860 QVO SSD Düşük Hız Problemi

Konunu okudum. SSD TurboWrite bölümünü kendi kendine boşaltıyor ve bu sırada verileri asıl yazılması gereken yerlere yazıyor diye biliyorum.
Verileri asıl yazması gereken yere yazmıyor işte iki üç tane oyun daha sildim hala daha düşük... böyle olucağını bilseydim almazdım..

Verileri asıl yazması gereken yere yazmıyor işte iki üç tane oyun daha sildim hala daha düşük... böyle olucağını bilseydim almazdım..

Benim durumum da aynı şekilde. Yazma hızını dert etmiyorum artık. Zaten dosya kopyalama dışında fark ettiğim bir yer de olmuyor. Yapabileceğimiz bir şey yok.

Yazmayla alakası yok. Yeni bir veri oluşturmuyorsun ki. Bilgisayar açılırken işletim sistemini yeniden oluşturmuyorsun işletim sistemi verisini okuyorsun. Oyun açılırken de aynı şekilde. Oyundaki harita yüklenirken de zaten bilgisayarda olan harita verilerini kullanıma alıyor yani bunların hepsi okuma.

son durum nedir hocam sistemimde 256gb m.2 ssd mevcut windows ve 2-3oyun yuklu malum yetmiyor bende oyun oynamak ve yuklemek amaclı samsung 860 qvo 1tb 800tlye almayı dusunuyorum önerirmisiniz ?

merhabalar bende samsung mzvlq256hajd-00000 var
harici hddden 110 mbitle aldı ssd ye oyunu yazma hızı 1000 mbs sizce normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…