Samsung 860 vs SanDisk SSD

Bütçe
1000-1500
Öneriler için herkese teşekkür ederim. Sizin verdiğiniz samsung ile benim ilk mesajımda paylaştığım samsungun farkı nedir acaba. Çünkü sizin gönderdiğiniz satıcıda çok iyi bir fiyat görünüyor, ordan almam daha uygun olur ama yanlış bir şey yapmamak adına tekrar sormak istedim.

Bence 100 TL daha verip 970 evo al.
O SSD'nin yazma ömrü 320 TB, evo'nun 600.

EVO nun pahalı olmasının nedeni daha dayanıklı ve daha çok garantisi olmasıdır. Yani satıcıyla alakalı bir durum değil.

Bence 100 TL daha verip 970 evo al.

O SSD'nin yazma ömrü 320 TB, evo'nun 600.
Yazma ömrü de demek oluyor acaba. Toplam yapabileceğim işlem mi. Öyle ise şu an iş için çok sayıda render ve dosya yüklemeri yaptığım için daha fazla ömrü olması çok önemli olur benim için.

240 GB ssd plus kullanıcısıyım şunu diyorum ki almayın.Sistemi kitliyor kalıyorsunuz.Birdahaki sefere samsung alacağım.Samsung almanız daha iyi olur.
Belki 1TB modelinde birşey olmayabilir ama samsung bu konuda çok daha iyi.

Yani laptoplara uyumlu olan değil mi asıl önemli olan nokta o benim için
EVO nun pahalı olmasının nedeni daha dayanıklı ve daha çok garantisi olmasıdır. Yani satıcıyla alakalı bir durum değil.
Bir sorum daha olacaktı 970 EVO Plus modelini aldım ve sizce ekstra bir SSD olarak kullanmam mı daha mantıklı olur yoksa direk windowsu bu yeni aldığım SSD ye kurmam mı. Ayrıca windows kurmam gerekir ise şu an windows kurulu olan SSD ile yenisinin yerini değiştirmem şartmı yoksa boş bir slot'a takıp bütük SSD leri formatlayıp orada da kurabilir miyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…