Samsung 870 EVO 250GB alınır mı?

Yer
İstanbul/Ataşehir
Dediğiniz yerlerde farkı hissetmeniz zor. Fakat kalite olarak zaten Samsung tartışılmaz.

Alınır alınmasına da ben bu Samsung'un 250 GB'lık ürünlerine pek sıcak bakmıyorum. 500 GB'lık ürün 600, 250'lik 400 olunca biraz daha zorlayıp 500 almak daha mantıklı geliyor. Bunun 250 GB lığını alana kadar başka markanın 500 llüğünü alırsan daha iyi olur senin için. Depolama şimdi yetiyor olabilir ama ileride yetmezse tekrar değiştirmek zorunda kalmazsın.

870 EVO'ya geçmeniz yararınıza olur ancak söylediğiniz şeyler için pek etki durumu oluşturmaz. Yine de değiştirmenizi öneririm.

OCZ TR200 ve Samsung EVO sahibi olarak; günlük kullanımlarda etkisi yoktur amma velakin işletim sisteminizi OCZ üzerine kurulu olduğunu varsayarsak mutlak bir donma veya takılma olacaktır çünkü OCZ kronik sorunlu bir model, onun yerine Samsung EVO alıp işletim sisteminizi ve uygulamalarını vs. üzerine kurup gündelik olarak ve OCZ modelini depolama olarak kullanabilirsin. Tecrübeye sabittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…