N n0n3nt1ty Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 827 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek mühendis 13 Haziran 2021 #1 Değerler neden düşük ve gittikçe de düşüyor SSD'yi yeni aldım her test ettiğimde düşmesi moralimi bozdu doğrusu. Bir de buradan yapmam gereken bir ayar var mı? Rapid ayarını açınca hızar uçtu Fakat yine de IOPS değerleri düşük geldi bana fakat ilk defa SSD aldığım için de pek bilgi sahibi değilim.
Değerler neden düşük ve gittikçe de düşüyor SSD'yi yeni aldım her test ettiğimde düşmesi moralimi bozdu doğrusu. Bir de buradan yapmam gereken bir ayar var mı? Rapid ayarını açınca hızar uçtu Fakat yine de IOPS değerleri düşük geldi bana fakat ilk defa SSD aldığım için de pek bilgi sahibi değilim.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 13 Haziran 2021 #2 Bende de minik farklar oluyor test yapınca, aşırı düşmüyor ancak. Diagnostic Scan başlatıp hata olup olmadığına bakabilirsiniz diskinizde.
Bende de minik farklar oluyor test yapınca, aşırı düşmüyor ancak. Diagnostic Scan başlatıp hata olup olmadığına bakabilirsiniz diskinizde.