İyi günler. Yaklaşık bir haftadır Samsung 870 EVO 500GB modelini kullanıyorum. Samsung Magician yazılımından yaptığım okuma/yazma testleri vaat edilen değerlerde ancak S.M.A.R.T verilerinde bulunan değerleri anlayamadım ve bununla ilgili bir makale de bulamadım.
Merhaba, SSD'lerin S.M.A.R.T raporları hakkında detaylı bir konu hazırlamak istedim. Bu konu sayesinde SSD'nizin S.M.A.R.T verilerinde neyin ne anlama geldiğini anlayabileceksiniz. Hemen başlayalım. Peki "Nedir bu S.M.A.R.T?" Açılımı "Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology"...
Merhaba, SSD'lerin S.M.A.R.T raporları hakkında detaylı bir konu hazırlamak istedim. Bu konu sayesinde SSD'nizin S.M.A.R.T verilerinde neyin ne anlama geldiğini anlayabileceksiniz. Hemen başlayalım. Peki "Nedir bu S.M.A.R.T?" Açılımı "Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology"...
Konunuzu daha önce görmüştüm ancak belirttiğiniz terimler ile Magician'da yazan terimlerin aynı olmadığını görünce yeni konu açmakta karar kıldım. Yine de teşekkür ediyorum.