Samsung 870 EVO vs 870 QVO

MhmtAli97

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba SSD almayı düşünüyorum. Sizce Samsung 870 EVO 1TB mi yoksa Samsung 870 QVO 1TB mi? Aradaki fark nedir? Teşekkürler.

Depolama olarak kullanacaksanız hangisi ucuzsa ona yönelin, işletim sistemi kurulacaksa EVO modelini öneririm.

870 EVO'larda TLC yonga varken QVO'larda QLC yonga var. EVO daha yüksek yazma hızları ve ömür garantisi sunarken QVO o kadar yüksek yazma hızı ve garanti sunamıyor.

Sadece veri depolamak için kullanacaksanız QVO alabilirsiniz ancak bütçe konusunda bir sorun yoksa şahsi tercihim EVO'dan yana olacaktır.

Ayrıca Samsung SSD'lerin sahteleri piyasada çok dolanıyor. Bu yüzden iyi bir araştırma yapmak ve fiyatları incelemekte fayda var. Hatta bazı yerlerde anlamadığım şekilde EVO'lar, QVO'lardan daha ucuz.

Bütçe konusunda sıkıntım yok o zaman Evo alayım alırsam zaten vatan , Teknosa, Media Markt gibi yerlerden alırım garanti olsun diye Bilgi için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…