SATA alacaksan alınır. Çok iyi SSD kendim kullanıyorum ama fiyatı tuzlu, bu kadar etmez. Daha uyguna alternatif modellere bakılabilir. Eğer elinde yoksa yakın fiyatlara M.2 almanı öneririm.
KINGSTON Marka Kingston 1TB Fury Renegade SFYRS/1000G NVMe M.2 Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
SATA alacaksan alınır. Çok iyi SSD kendim kullanıyorum ama fiyatı tuzlu. Daha uyguna alternatif modellere bakılabilir. Eğer elinde yoksa yakın fiyatlara hatta daha uyguna M.2 almanı öneririm.
KINGSTON Marka Kingston 1TB Fury Renegade SFYRS/1000G NVMe M.2 Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
Yani güzel ve sağlam bir SSD ama o fiyata değer mi tartışılır? Anakartınızda M.2 slotu varsa ve boşsa 1 TB Fury'i alabilirsiniz. SATA'lara göre çok daha performanslıdır M.2'ler. Karar sizin tabii.
Yani güzel ve sağlam bir SSD ama o fiyata değer mi tartışılır? Anakartınızda M.2 slotu varsa ve boşsa 1 TB Fury'i alabilirsiniz. SATA'lara göre çok daha performanslıdır M.2'ler. Karar sizin tabii.