Samsung 9 FE almak mantıklı mı?

Akif.m

Hectopat
Daha fazla  
Samsung 9 FE düşünüyorum hem 128 GB hem de kalem veriyorlar yanında çizim yapmak için alacağım ve ders çalışmak amacıyla aklınızda başka bir tablet var mı? Bu fiyat bandında mesela iPad 10. nesil ama bu tablette kalem verilmiyor bundan ötürü almak istemiyorum. Eğer ki uzun süre kullanamazsın (3-4 yıl) diyorsanız ve başka bir öneriniz varsa yazabilirsiniz.

Oyun oynamayacaksanız gayet mantıklı bir tablet üniversitede 20'den fazla kişide gördüm sanırım çizim not çıkarma ve ders için gayet iyi bir tablet. Huawei MatePad Air'a da bakabilirsiniz eğer Android sizin için çok önemli değilse.(Opsiyonel olarak)

Oyun oynamayacaksanız gayet mantıklı bir tablet üniversitede 20'den fazla kişide gördüm sanırım çizim not çıkarma ve ders için gayet iyi bir tablet. Huawei MatePad Air'a da bakabilirsiniz eğer Android sizin için çok önemli değilse.(opsiyonel olarak)

Oyun testlerinde PUBG de 30 FPS gözüküyordu ama yazılım güncellemisyle 60 FPS olmuş bu doğru mu yoksa 30 FPS pek oyun için benim açımdan iyi değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı