Samsung 970 EVO M.2 SSD ile 970 QVO 1TB

jrbacktoback

Megapat
Merhaba arkadaşlar,
Sistem toplama arifesindeyim fakat aklımda ufak tefek sorular var. Anakart modelim B550 Tomahawk. Bir tane Samsung 970 EVO 500 GB SSD aldım bir tane daha alacağım fakat Samsung 870 QVO 1 TB modelini mi alsam daha iyi olur yoksa SanDisk 1TB M.2 SSD'sini mi almam mantıklı olur. QVO'dan 970 EVO dosya kopyalarken hızım düşük olur mu ya da tam tersi de düşünebiliriz. QVO modelini 750 TL kadar alabiliyorum. SanDisk M.2 SSD'sini de 850 TL kadar alabiliyorum. 1 TB'lık modeli sadece yedek dosyalar Steam oyunlar vs kullanılacak. 500 GB 970 EVO sistem ve birkaç tane Online oyun yüklü olacak. Sizin öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
SanDisk M.2 almalısın.
SanDisk muhtemelen TLC bellek kullanıyor Samsung ise QLC kullanıyor yani bellek olarak SanDisk daha iyi ayrıca hız olarak SanDisk daha iyi garanti konusunda SanDisk 5 yıl garanti veriyor Samsung QLC olduğu için muhtemelen 2 yıl nereden bakarsan bak SanDisk her açıdan iyi kablo karmaşasından bahsetmiyorum bile.

Son düzenleme:
Amazon'da inanılmaz indirimde 970 EVO Plus. Bu fiyata kesinlikle alın derim.

Amazon'dan ürün satın almıyorum neden diye soracaksınız öncelikle peşin fiyatına 9 taksit olayı yok 2. seçenekte kurumsal fatura kesmiyor diye Amazon'dan alışveriş yapmıyorum. Şu an HB benim için daha avantajlı. Peşin fiyatına 9 taksit + kurumsal fatura

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…