Samsung 970 Evo Plus 1 TB vs Corsair Corsair MP600 PRO XT 1 TB

DenizED

Kilopat
1450 TL'ye Samsung modeli aldım. Amazon.com.tr bunu sipariş verip Samsung'u iade etmeyi düşünüyorum. Sizce değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence samsung da kalmalısınız, Samsung markası ssd konusunda gerçekten çok çok iyi. 4 tane ssd kullanıyorum 2 tanesi m2 ssd diğerler sata ssd. Samsunglar hiç bir problem çıkartmadı 5 yıldır kullanıyorum.

Corsair alsaydın gen4 bir SSD. Diğeri eski mimarı artık 1200 lirayken alsan belki iyi derdim ama fiyatlar aynı.
1450 TL'ye aldım. İade etmeyi düşünüyorum anakartım B450 Gaming Plus. İkisi de 70 dolar gibi gözüküyor bu kafamı karıştırdı.

1450 TL'ye aldım. İade etmeyi düşünüyorum anakartım B450 Gaming Plus. İkisi de 70 dolar gibi gözüküyor bu kafamı karıştırdı.

Her iki SSD'yi de gen 3 olarak kullanacaksınız o yüzden Samsung almanız daha mantıklı diye düşünüyorum hem fiyatı biraz daha düşük hem de Samsung SSD konusunda kendini kanıtlamış bir marka.

Bende B450 serisi anakart kullanıyorum iki SSD'yi de gen 3 kullanacağım için Samsung tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…