Samsung 970 EVO Plus 250GB ısınıyor

Alperkilic91

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Mersin'de yaşıyorum haliyle hava çok sıcak genel kullanımda SSD(Samsung 970 EVO Plus 250GB 3500MB-2300MB/s NVMe M.2 SSD) 60 derece ve üzerine çıkıyor CrystalDiskInfo gibi programla ısınına baktığımda ısı kritik deyip kırmızı gösteriyor, anakart ekran kartı vs hep 60 derecenin üzerinde yoğun işlem yaparken, bu marka SSD'nin optimum çalışma sıcaklığı nedir? 60 65 derecede kullanmaya devam etsem SSD zarar görür mü? Teşekkürler.

M.2 soğutucu diye bir şey varmış onlara bakın isterseniz.

14'' Laptopa takmıştım ssd yi soğutucu takamam büyük ihtimal, normal kullanımda 60 62 arasında gidip geliyor, usb fanı açınca 55 e düşüyor hemen genelde soğutuyorum da bu kadar ısınması normalmidir anlamadım. Laptop 14'' diye ufak olduğundan anakart işlemcinin ısını direkt ona yansıyor diye düşünüyorum

Bu sıcaklıklar normal. Benim havadar bilgisayarımda da buna benzer rakamlardı. İncelemelerde 70 dereceyi geçmediği sürece sıkıntı yok diyor. Samsung ömürlük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…