Samsung 970 Evo Plus M.2 SSD ve Seagate Barracuda 4TB 5400RPM hard diske sahibim. Windows SSD'ye kurulu. Bilgisayarım önceden 4-5 saniyede açılıyordu, şimdi bu 1-2 dakikayı bulabiliyor. Önceden sistemimde sadece SSD vardı, sonradan hard disk taktırdım ama bundan kaynaklı olduğunu sanmıyorum, sonuçta Windows SSD'ye kurulu. Önceden açılışta bilgisayarda hoş geldiniz ekranı gelmiyordu direkt hızlıca açılıyordu, bir ara bilgisayarıma şifre koymuştum oturum açıp artık hoş geldiniz yazısı falan geliyor, onu kaldırabilir miyim? Bir de bugün bir şey fark ettim bilgisayar masasının yerini değiştiriyordum, haliyle internet kablosu falanda takılı değildi, bilgisayarı açtım açılınca direkt Google ekranı geldi ve internet bağlantısı yok dedi. Sanırım açılırken ağa bağlanıyor, anlayamadım bir türlü. Yardımcı olabilir misiniz? Bu arada bilgisayarımı açtıktan sonra kapatıp kısa bir süre içerisinde tekrar açarsam yine 4-5 saniyede açılıyor
Anakartta bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sistemi toplayalı 4-5 ay oldu anakartımda:MSİ MPG Z390 GAMİNG PRO CARBON AC