Samsung 970 EVO Plus test sonuçları

migration

Megapat
Merhaba,

As SSD ve Samsung Magician programlarıyla iki farklı test yaptım. İkisinde de çok farklı sonuçlar çıktı. Bunun sebebi nedir? Hangisi doğru?

Sonuçlarda bir anormallik var mı sizce? Yoksa gayet normal mi? SSD'de problem var mı onu araştırıyorumda.

Samsung daha doğru verir ancak sağlık durumuna da bakalım. Diskin. Hem CrystalDiskMark info yu hem de mark olanı indirip sağlık görüntüsü diğerinde testi yapıp buraya paylaşın.

Mesela bende Fury Renegade var 1TB.

As SSD ile yaptım hızlar 1-2 k düşük çıktı.

Ama Crystal disk ve Samsung yazılımlarında tam hızda çalışıyor yani as SSD hatalı veriyor.

Hatta WD 2TB SN580 var onda da yanlış verdi 1K düşük veriyor.

Ya program güncel değil. Ya da bozuk.

Samsung daha doğru verir ancak sağlık durumuna da bakalım. Diskin. Hem CrystalDiskMark info yu hem de mark olanı indirip sağlık görüntüsü diğerinde testi yapıp buraya paylaşın.

Bu arkadaş ısınıyordu, test esnasında sıcaklıkları da görebileceğimiz bir ekran görüntüsü al.

Test yaparken sıcaklık 65 dereceye kadar çıkıyor. Normal haldeyken 50-55 civarı

Sorun yok hocam as SSD programı ya güncel değil ya da bozuk. Yanlış gösteriyor bende de yanlış verdi.

SSD niz temiz ve sorunsuz.

Eki Görüntüle 2235180

Eki Görüntüle 2235183

Test yaparken sıcaklık 65 dereceye kadar çıkıyor. Normal haldeyken 50-55 civarı.

Ben 970 EVO 500GB kullanıyordum bende 85'lere de çıkıyordu. Sonra Akasa soğutucu alıp taktım rahatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…