Yeniden format attım.
Pek bir şey değişmedi.
İçinde çok dosya olan klasörleri çok yavaş aktarıyor.
M2 maalesef normal SSD'lerden çok düşük kapsamlı.
2gb klasörü (içinde epey foto var) aktarırken 5 dakika sürdü.
İçinde sadece bir film (5gb) olan klasörü 1 dakikada aktarıyor....
Sinir etti beni. Yine format atacağım.
Lanet olsun M2'sine de ya.
Tarayıcıyı çalıştıramıyorum. Bu nasıl iş anlamadım.
Yeniden format attım.
Pek bir şey değişmedi.
İçinde çok dosya olan klasörleri çok yavaş aktarıyor.
M2 maalesef normal SSD'lerden çok düşük kapsamlı.
2gb klasörü (içinde epey foto var) aktarırken 5 dakika sürdü.
İçinde sadece bir film (5gb) olan klasörü 1 dakikada aktarıyor....
Bir yerde bir yanlışlık var ama çözemedim, yani bundan sonra tahminde bulunacağım.
BIOS'u sıfırlayabilirsiniz
Sistem UEFI mi bu arada pek alakası yok ama bilemedim (Win+R > msinfo32, burada yazar.).
Bir yerde bir yanlışlık var ama çözemedim, yani bundan sonra tahminde bulunacağım.
BIOS'u sıfırlayabilirsiniz
Sistem UEFI mi bu arada pek alakası yok ama bilemedim (Win+R > msinfo32, burada yazar.).
UEFİ evet.
Bios'u defalarca sıfırladım. Güncelleme yaptım. Zaten güncellemeden sonra bi garip oldu.
Açılışta mesela saçma bi beyaz çizgi çıkıyor. 2-3 saniye öyle bekliyor, sonra açılıyor PC.
UEFİ evet.
Bios'u defalarca sıfırladım. Güncelleme yaptım. Zaten güncellemeden sonra bi garip oldu.
Açılışta mesela saçma bi beyaz çizgi çıkıyor. 2-3 saniye öyle bekliyor, sonra açılıyor PC.
Çözemedim ben de.
Sürekli kullandığım tarayıcı da sorun çıkartıyor artık.
Tarama yaparken Windows oturumdan çıkıyor.
Bu nasıl iş anlamadım.
Teşekkürler, koca forumda senden başka bilgisi olan yok sanırım.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Samsung 970 Evo Plus 250GB 3500MB-2300MB/s NVMe M.2 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Çözemedim ben de.
Sürekli kullandığım tarayıcı da sorun çıkartıyor artık.
Tarama yaparken Windows oturumdan çıkıyor.
Bu nasıl iş anlamadım.
Teşekkürler, koca forumda senden başka bilgisi olan yok sanırım.
Estağfurullah hocam, aslında yarın böyle akşam sularında bu sorunla alakalı bir konu açsanız iyi olabilir ben de birkaç kişiyi etiketlerim belki çözebiliriz belki onların da yardımları dokunur.
Estağfurullah hocam, aslında yarın böyle akşam sularında bu sorunla alakalı bir konu açsanız iyi olabilir ben de birkaç kişiyi etiketlerim belki çözebiliriz belki onların da yardımları dokunur.