Bilgisayarımda yer kalmadığı için ekstra bir SSD almak istiyorum, vaktinde bilgisayarımı toplarken 1TB'lik Samsung EVO M.2 SSD almıştım fakat malumunuz günümüzde yetersiz kaldığı yerler oluyor dolayısıyla 2TB'lik şu diski alayım diyorum. Fakat gördüğüm kadarıyla bu alacağım disk "EVO Plus" olarak geçiyor, benim mevcuttaki SSD diskim sadece EVO. SSD disklerde de RAM'lerdeki gibi bir uyumsuzluk söz konusu oluyor mu acaba? Anakartım ASUS TUF Gaming B550-Plus ve 2. M.2 slotuna takmayı düşünüyorum bunu da. Eğer ki SSD'lerde uyumsuzluk sorunu olmuyorsa almayı düşünüyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Farklı slotlarda depolama amacıyla çalışıyorlar hocam. İsterseniz SSD markası olarak Adidas bile alabilirsiniz. Uyumsuz olma durumları yok, bambaşka parçalar.
Tamamdır arkadaşlar bilgi için çok teşekkür ederim. Ya açıkcası ben de çok sorun olacağını düşünmemiştim ama donanım konusunda biraz cahilim ne olur ne olmaz diye iyi bilen birilerine sormak istedim . Tekrardan çok teşekkür ederim. <3