T TechnoWar Hectopat Katılım 29 Mart 2018 Mesajlar 64 Çözümler 1 15 Temmuz 2019 #11 Noixol dedi: E diski flash mı? Genişletmek için tıkla... Evet Noixol dedi: E diski flash mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam Noixol dedi: Hızı düşmüş haliyle 160MB/sn gösteriyor HDD için, imkansız. Bir yanlışınız var. Genişletmek için tıkla... Evet ama sorunda bu işte Masaüstüne atınca 39 MB HDD'e atınca 169 MB Son düzenleme: 15 Temmuz 2019
Noixol dedi: E diski flash mı? Genişletmek için tıkla... Evet Noixol dedi: E diski flash mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam Noixol dedi: Hızı düşmüş haliyle 160MB/sn gösteriyor HDD için, imkansız. Bir yanlışınız var. Genişletmek için tıkla... Evet ama sorunda bu işte Masaüstüne atınca 39 MB HDD'e atınca 169 MB
N Noixol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 1.536 Çözümler 2 15 Temmuz 2019 #12 TechnoWar dedi: Evet Evet hocam Evet ama sorunda bu işte Masaüstüne atınca 39 MB HDD'e atınca 169 MB Genişletmek için tıkla... Windowsu SSD'ye kurduğunuza emin misiniz?
TechnoWar dedi: Evet Evet hocam Evet ama sorunda bu işte Masaüstüne atınca 39 MB HDD'e atınca 169 MB Genişletmek için tıkla... Windowsu SSD'ye kurduğunuza emin misiniz?
ksn Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 747 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2019 #13 TechnoWar dedi: Ama hocam sorun şurada tamam bellek yüzünden olabilir ama HDD'ye atarken neden 169 MB/sn'e çıkıyor? Bilmiyorum sadece Samsung Magiciad adlı bir uygulama var o olabilir mi görsellere eklemiştim zaten Genişletmek için tıkla... Yok hocam driveri farkli. Samsung sitesinden indir. Driver yuklu olmayinca, okuma yazma hizi dusuk gorunuyor. Driveri yukle oyle dene.
TechnoWar dedi: Ama hocam sorun şurada tamam bellek yüzünden olabilir ama HDD'ye atarken neden 169 MB/sn'e çıkıyor? Bilmiyorum sadece Samsung Magiciad adlı bir uygulama var o olabilir mi görsellere eklemiştim zaten Genişletmek için tıkla... Yok hocam driveri farkli. Samsung sitesinden indir. Driver yuklu olmayinca, okuma yazma hizi dusuk gorunuyor. Driveri yukle oyle dene.
T TechnoWar Hectopat Katılım 29 Mart 2018 Mesajlar 64 Çözümler 1 15 Temmuz 2019 #14 Noixol dedi: Windowsu SSD'ye kurduğunuza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ksn dedi: Yok hocam driveri farkli. Samsung sitesinden indir. Driver yuklu olmayinca, okuma yazma hizi dusuk gorunuyor. Driveri yukle oyle dene. Genişletmek için tıkla... Driver kurulu, siteden kontrol ettim, kaldıki programda okuma yazma hızları gayet düzgün
Noixol dedi: Windowsu SSD'ye kurduğunuza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ksn dedi: Yok hocam driveri farkli. Samsung sitesinden indir. Driver yuklu olmayinca, okuma yazma hizi dusuk gorunuyor. Driveri yukle oyle dene. Genişletmek için tıkla... Driver kurulu, siteden kontrol ettim, kaldıki programda okuma yazma hızları gayet düzgün