E Emrekara1923 Picopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar bu iki M.2 SSD arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Fiyat önemsiz, lütfen başka bir SSD önermeyin. 970 Pro daha iyi onu al diyenler olmuş. Hangisi daha iyi ve neden? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2020
Arkadaşlar bu iki M.2 SSD arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Fiyat önemsiz, lütfen başka bir SSD önermeyin. 970 Pro daha iyi onu al diyenler olmuş. Hangisi daha iyi ve neden?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.439 Çözümler 70 Yer Istanbul 27 Aralık 2020 #2 Emrekara1923 dedi: Arkadaşlar bu iki M.2 SSD arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Fiyat önemsiz, lütfen başka bir SSD önermeyin. 970 Pro daha iyi onu al diyenler olmuş. Hangisi daha iyi ve neden? Genişletmek için tıkla... Yazma hızından dolayı Evo Plus alırdım. SSD konusunda iyi olan arkadaşlar detaylara inecektir tabii ki.
Emrekara1923 dedi: Arkadaşlar bu iki M.2 SSD arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Fiyat önemsiz, lütfen başka bir SSD önermeyin. 970 Pro daha iyi onu al diyenler olmuş. Hangisi daha iyi ve neden? Genişletmek için tıkla... Yazma hızından dolayı Evo Plus alırdım. SSD konusunda iyi olan arkadaşlar detaylara inecektir tabii ki.
AnTİ_DoTE Megapat Katılım 10 Ekim 2015 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #3 Evo Plus'ın Pro'yu geçtiği yerler var. Aradaki fiyat farkına değmez Evo Plus yeterince kaliteli.
Tarkov5 Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #4 Emrekara1923 dedi: Arkadaşlar bu iki M.2 SSD arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Fiyat önemsiz, lütfen başka bir SSD önermeyin. 970 Pro daha iyi onu al diyenler olmuş. Hangisi daha iyi ve neden? Genişletmek için tıkla... Evo Plus'un ömrü daha az ama yine fazla olduğu için Evo Plus alın.
Emrekara1923 dedi: Arkadaşlar bu iki M.2 SSD arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Fiyat önemsiz, lütfen başka bir SSD önermeyin. 970 Pro daha iyi onu al diyenler olmuş. Hangisi daha iyi ve neden? Genişletmek için tıkla... Evo Plus'un ömrü daha az ama yine fazla olduğu için Evo Plus alın.
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #5 Pro daha dayanıklı ve uzun ömürlü. Fakat bu Evo'nun hemen bozulacağı anlamına gelmesin, eğer çılgınlar gibi veri yazmayacaksanız Pro gereksiz olabilir. Pro ve Evo'nun garanti süreleri: Buradan bakarak kullanım miktarına göre kararı verebilirsin.
Pro daha dayanıklı ve uzun ömürlü. Fakat bu Evo'nun hemen bozulacağı anlamına gelmesin, eğer çılgınlar gibi veri yazmayacaksanız Pro gereksiz olabilir. Pro ve Evo'nun garanti süreleri: Buradan bakarak kullanım miktarına göre kararı verebilirsin.
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #6 EVO Plus daha iyi ama ömrü daha kısa. Ama 300TBW fazlasıyla yeter çok fazla büyük boyutlarda veri sürekli silip yüklemeyeceksen.
EVO Plus daha iyi ama ömrü daha kısa. Ama 300TBW fazlasıyla yeter çok fazla büyük boyutlarda veri sürekli silip yüklemeyeceksen.