SychoBruh Centipat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #11 Random.Person dedi: Samsung SSD, 970 EVO P. M.2, 2 TB, NVMe MZ-V7S2T0BW : Amazon.com.tr: Bilgisayar Samsung SSD, 970 EVO P. M.2, 2 TB, NVMe MZ-V7S2T0BW : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr 2 TB ve 2411 TL. Bu tarz ürün alan oldu mu Amazon.com.tr'den? Genişletmek için tıkla... Amazon Almanya olduğu için garanti sorun olabilir.
Random.Person dedi: Samsung SSD, 970 EVO P. M.2, 2 TB, NVMe MZ-V7S2T0BW : Amazon.com.tr: Bilgisayar Samsung SSD, 970 EVO P. M.2, 2 TB, NVMe MZ-V7S2T0BW : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr 2 TB ve 2411 TL. Bu tarz ürün alan oldu mu Amazon.com.tr'den? Genişletmek için tıkla... Amazon Almanya olduğu için garanti sorun olabilir.
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 17 Nisan 2021 #12 SychoBruh dedi: Amazon Almanya olduğu için garanti sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... 3 Samsung SSD'ye sahibim ve su ana kadar herhangi bir sorun yasamadim. Garantilik bir durum olacagini sanmiyorum.
SychoBruh dedi: Amazon Almanya olduğu için garanti sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... 3 Samsung SSD'ye sahibim ve su ana kadar herhangi bir sorun yasamadim. Garantilik bir durum olacagini sanmiyorum.
SychoBruh Centipat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #13 Random.Person dedi: 3 Samsung SSD'ye sahibim ve su ana kadar herhangi bir sorun yasamadim. Garantilik bir durum olacagini sanmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır yurt dışından geldiği için garantisi kısalıyor diye biliyorum.
Random.Person dedi: 3 Samsung SSD'ye sahibim ve su ana kadar herhangi bir sorun yasamadim. Garantilik bir durum olacagini sanmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır yurt dışından geldiği için garantisi kısalıyor diye biliyorum.