Samsung 980 DRAM sadece veri yazmayla mı ilgili?

Mehmet1500

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben sadece Windows kurup normal kullanacağım. Veri yazma fazla yapmıyorum; host Memory buffer özellik varmış DRAM sadece veri yazmayla ilgili mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş ben promu dedim! Soruyu dikkatle oku.

Host memory buffer demiş konu sahibi. Muhtemelen SSD sistem belleğini kullanıyor bu özellik sayesinde. DRAM olmamasının etkisini minimuma indirmeye çalışmışlardır.

Google'da host memory buffer yazdığımda çıkan ilk sonuç olan görsel dediğimi destekler nitelikteydi. İsmi ve DRAM'e alternatif olmasından sistem rahatça anlasilabiliyor zaten.

Hayir, veri okurken de kullanılır. Kullanılabileceği her zaman kullanılır.

Aldiysaniz yapacak bir şey yok. DRAM olmaması dünyanın sonu değil. Ama o fiyata DRAM'li bir SSD daha iyi olurdu. Milletin derdi de bu.
Yoksa kimsenin sabah akşam son hızda veri okuyup yazdığı yok. Farkında bile değiller.

Hocam katılıyorum size ama mesajlarıma beğenmedim atmanıza şaşırdım açıkçası.

Konu sahibi DRAM var gibi bir iddiada bulunmamisken olaya karıştıran gereksiz bir mesajı beğenmeme gayet normal bence.

Konu sahibi sizi düzeltmesini rağmen aynı yanlış tutumu devam ettirmeniz ikinci beğenmemeyi kazanmanızi sağladı.

Konuyu dağıtmaya devam etmeyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…