Samsung 980 Pro Heatsink vs 980 Pro Standart vs Crucial P5 Plus Heatsink

ExHextra

Hectopat
Yeni bir PCI-e M.2 SSD almayı düşünüyorum. SSD'yi konsolun içine takacağım. Sizce hangi SSD tercihini yapmalıyım? Mesela 980 Pro'nun heatsinkli versiyonu ile heatsink olmayan versiyon arasında o kadar fark var mı? Önerilerinizi bekliyorum.

980'in heatsink olmayan versiyonunu bende PS5 için almıştım. Bir süre kullandıktan sonra 200-220₺ civarı bi fiyata N11'de EKWB nin soğutucu bloğunu görüp nolur nolmaz diye aldım. Cihazın kendisi de pek ısınmadığı için sanki almasam da olurmuş gibi geliyor. :) Problem yok şu an. GT7 ve MW2 m.2 üzerinde yüklü.

Heatsinkli versiyonun fiyat farkı göz ardı edilmeyecek gibiyse sonradan başka bir markanın soğutucu bloğunu da alabilirsiniz.

1688549296697.jpeg

Hocam bulduğum sitede heatsinkli versiyonu ile heatsink olamyan versiyonu arasında 800 lira fark var kendi heatsinkli haliyle benzer soğutma görevi görüyor mu sıcaklığını ölçtünüz mü acaba?

Veya cihaz dik durduğu zaman ısınma problemi olduğu söyleniyor siz böyle bir problem yaşadınız mı?

Bir de heatsinkten memnunsanız linkini paylaşabilir misiniz forumda izin veriliyor mu pek bir bilgim yok ama link paylaşma konusunda.

980'in heatsink olmayan versiyonunu bende PS5 için almıştım. Bir süre kullandıktan sonra 200-220₺ civarı bir fiyata N11'de ekwbnin soğutucu bloğunu görüp ne olur ne olmaz diye aldım. Cihazın kendisi de pek ısınmadığı için sanki almasam da olurmuş gibi geliyor. :) problem yok şu an. GT7 ve MW2 M.2 üzerinde yüklü.

Heatsinkli versiyonun fiyat farkı göz ardı edilmeyecek gibiyse sonradan başka bir markanın soğutucu bloğunu da alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1848563

Hocam bulduğum sitede heatsinkli versiyonu ile heatsink olamyan versiyonu arasında 800 lira fark var kendi heatsinkli haliyle benzer soğutma görevi görüyor mu sıcaklığını ölçtünüz mü acaba?

Veya cihaz dik durduğu zaman ısınma problemi olduğu söyleniyor siz böyle bir problem yaşadınız mı?

Bir de heatsinkten memnunsanız linkini paylaşabilir misiniz forumda izin veriliyor mu pek bir bilgim yok ama link paylaşma konusunda.

Son düzenleme:
- Net sıcaklık değerleri konusunda bilgim yok, test etmedim. Fakat 8-10 saat kadar oynadığım oluyor, herhangi bir performans kaybı yaşadığım söylenemez. Dediğim gibi oynadığım oyunlar m.2 de yüklü. Cihazda takılıyken test edebilmem mümkünse akşam bakıp buradan sizi bilgilendiririm.
- Dik konumlandırma ile ilgili haberleri ben de okudum fakat zaten kullandığım alana yatay yerleştirmek zorundayım. Yoksa kazulet gibi dışarda durması gerekiyor :D
- Linkini maalesef paylaşamıyorum. Eski siparişlerimden ulaştığımda satışta görünmüyor ürün. Ancak muadil ürünler var 160-350₺ bandında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı