Samsung 980 Pro vs Corsair MP600

Makaleler
4
Arkadaşlar merhaba. Yurt dışından abim SSD getirtecek. Anakartım ASUS Prime X570-PRO. SSD'yi anakartımın boş olan üst taraftaki M.2 SSD yuvasına takacağım. Ama orada soğutma bölümü olmadığından dolayı 980 Pro alırsam ısınacak ve performansı düşecek. Ama eğer MP600 alırsam soğutmalı geleceği için performansı düşmeyecek. Ondan dolayı hangisini önerirsiniz? 980 Pro evet daha hızlı ama soğutmalı olmayacağından dolayı ısınacak. Ama MP600 alırsam ısınmayacak. Sizce? MP600 daha mantıklı geliyor.

Arkadaşlar merhaba. Yurt dışından abim SSD getirtecek. Anakartım ASUS Prime X570-PRO. SSD'yi anakartımın boş olan üst taraftaki M.2 SSD yuvasına takacağım. Ama orada soğutma bölümü olmadığından dolayı 980 Pro alırsam ısınacak ve performansı düşecek. Ama eğer MP600 alırsam soğutmalı geleceği için performansı düşmeyecek. Ondan dolayı hangisini önerirsiniz? 980 Pro evet daha hızlı ama soğutmalı olmayacağından dolayı ısınacak. Ama MP600 alırsam ısınmayacak. Sizce? MP600 daha mantıklı geliyor.

Kalite olarak Samsung daha iyi ama ısınacağı için Corsair tercih edin bence.

Ama demek istediğimi anlamadınız herhalde? Üst tarafa takacağım ve soğutması olmayacak. Ve ısınıcak. MP600'de öyle bir derdim olmaz.
Güzel hocam, internetten bir M.2 SSD soğutması alın takın laptop üreticileri bile takıyor aliexpress gibi yerlerde var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı