Efekan Saydak Yoctopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #11 kino dedi: @Efekan Saydak o toz nedir sel felaketinden çıkmış araba gibi. Bir tane kestirme fırça al da üfleyerek süpür oraları. https://www.hepsiburada.com/luna-standart-kestirme-firca-no-1-5-p-HBV00000483B7 Genişletmek için tıkla... bayadır kullanmıyordum ssd sıkıntılı diye aklımda olsun teşekkürler
kino dedi: @Efekan Saydak o toz nedir sel felaketinden çıkmış araba gibi. Bir tane kestirme fırça al da üfleyerek süpür oraları. https://www.hepsiburada.com/luna-standart-kestirme-firca-no-1-5-p-HBV00000483B7 Genişletmek için tıkla... bayadır kullanmıyordum ssd sıkıntılı diye aklımda olsun teşekkürler
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 28 Ağustos 2021 #12 @Efekan Saydak rica ederim. Bu fırçalar bez sürülemeyecek yüzeyler ve fan içlerindeki tozu sökmek için bayağı kullanışlı oluyor, bizzat kullanıyorum.
@Efekan Saydak rica ederim. Bu fırçalar bez sürülemeyecek yüzeyler ve fan içlerindeki tozu sökmek için bayağı kullanışlı oluyor, bizzat kullanıyorum.
Efekan Saydak Yoctopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #13 kino dedi: @Efekan Saydak rica ederim. Bu fırçalar bez sürülemeyecek yüzeyler ve fan içlerindeki tozu sökmek için bayağı kullanışlı oluyor, bizzat kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tekrardan teşekkürler bilgilendirmeniz için
kino dedi: @Efekan Saydak rica ederim. Bu fırçalar bez sürülemeyecek yüzeyler ve fan içlerindeki tozu sökmek için bayağı kullanışlı oluyor, bizzat kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tekrardan teşekkürler bilgilendirmeniz için
M Mehmetm Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 641 28 Ağustos 2021 #14 Efekan Saydak dedi: Vatan da ki adamın suçu tamamen ne güzel 870 serilerinden alacaktım, şimdi elimde patladı Genişletmek için tıkla... Aynen bu olayda benim de suçum var hatta
Efekan Saydak dedi: Vatan da ki adamın suçu tamamen ne güzel 870 serilerinden alacaktım, şimdi elimde patladı Genişletmek için tıkla... Aynen bu olayda benim de suçum var hatta