Samsung 980 vs Kingston NV2

Neyfel

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
ASUS TUF GAMING B660M-E D4 Intel LGA1700
2 SSD arasında kaldım. Fiyatlarını aynı düşünün hangisini almam daha mantıklı olur Kingston markanın IOPS değerlerini hiçbir yerde bulamadım bu arada.

Hocam birisi 500 GB diğeri 1 TB sizin için önemli olan değer hız mı yoksa boyut mu?

boyut önemli değil hocam

hazır sistem topluyorum her şeyi hallettim bu kaldı ikisi de kötü diyorsunuz ama başka çarem kalmıyor çünkü dediğiniz ssd amazonda 1400 tl ama özelleştirmeye kalktığımda sistem 2600 ek bütçe istiyor o paraları veremem açıkçası

İllaki ikisinden birisi olacaksa 980.

Sistem bana farksız otomatik bunu veriyor (ADATA Legend 750 500GB) ya bunu alıcam geldiğinde hazır sistemim bunu satıp kendim dediğiniz 970 evo plus alıcam yada başka çare düşünemedim dediğim gibi çok fiyat farkı çıkarıyorlar kalan her şeyi de istediğim gibi olduğu için bozmak da istemiyorum.

Legend 750 alabilirsiniz. NV2'den iyi, 980'e de fazladan para verilmez.

Öyle yapacağım hocam dediğim gibi eğer bunu satabilirsem sıfır olacak zaten dediğiniz 970 EVO Plus alacağım inşallah o zamana kadar fiyatı yine şimdiki gibi güzel kalır. Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…