Lord Alastor Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #11 Aras the Great dedi: Anakartında destek varsa 2 tane m2 ssd yapabilir 1tb+1tb şeklinde. Genişletmek için tıkla... Anakartım "MSI B550 GAMING CARBON Wi-F"i bunda iki adet 1tb m2 ssd mevcut, lakin son bir yuvası kaldı geriye, yada 2 tam emin değilim.
Aras the Great dedi: Anakartında destek varsa 2 tane m2 ssd yapabilir 1tb+1tb şeklinde. Genişletmek için tıkla... Anakartım "MSI B550 GAMING CARBON Wi-F"i bunda iki adet 1tb m2 ssd mevcut, lakin son bir yuvası kaldı geriye, yada 2 tam emin değilim.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 21 Haziran 2023 #12 Lord Alastor dedi: Anakartım "MSI B550 GAMING CARBON Wi-F"i bunda iki adet 1tb m2 ssd mevcut, lakin son bir yuvası kaldı geriye, yada 2 tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... 2 Tane yuvası var diye biliyorum şuan takılı olan ssdiniz kaç tane ve yeni ssd aldıktan sonra kullanamya devam edicekmisiniz.
Lord Alastor dedi: Anakartım "MSI B550 GAMING CARBON Wi-F"i bunda iki adet 1tb m2 ssd mevcut, lakin son bir yuvası kaldı geriye, yada 2 tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... 2 Tane yuvası var diye biliyorum şuan takılı olan ssdiniz kaç tane ve yeni ssd aldıktan sonra kullanamya devam edicekmisiniz.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #13 Aras the Great dedi: Anakartında destek varsa 2 tane m2 ssd yapabilir 1tb+1tb şeklinde. Genişletmek için tıkla... İki SSD'yi Raid yapıp Pcle 5.0 Hızlarına dahi ulaşabilir.
Aras the Great dedi: Anakartında destek varsa 2 tane m2 ssd yapabilir 1tb+1tb şeklinde. Genişletmek için tıkla... İki SSD'yi Raid yapıp Pcle 5.0 Hızlarına dahi ulaşabilir.
Lord Alastor Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #14 Aras the Great dedi: 2 Tane yuvası var diye biliyorum şuan takılı olan ssdiniz kaç tane ve yeni ssd aldıktan sonra kullanamya devam edicekmisiniz. Genişletmek için tıkla... Şu an takılı olan 2 adet. Az önce baktım 3 adet yuvası varmış.
Aras the Great dedi: 2 Tane yuvası var diye biliyorum şuan takılı olan ssdiniz kaç tane ve yeni ssd aldıktan sonra kullanamya devam edicekmisiniz. Genişletmek için tıkla... Şu an takılı olan 2 adet. Az önce baktım 3 adet yuvası varmış.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 21 Haziran 2023 #15 Lord Alastor dedi: Şu an takılı olan 2 adet. Az önce baktım 3 adet yuvası varmış. Genişletmek için tıkla... 990 PRO ile destekleyin.
Lord Alastor dedi: Şu an takılı olan 2 adet. Az önce baktım 3 adet yuvası varmış. Genişletmek için tıkla... 990 PRO ile destekleyin.
Lord Alastor Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #16 Aras the Great dedi: 990 PRO ile destekleyin. Genişletmek için tıkla... https://m.n11.com/urun/kingston-fur...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Belki bunu alırım onun yerine. İkisi arasında kararsız kaldım.
Aras the Great dedi: 990 PRO ile destekleyin. Genişletmek için tıkla... https://m.n11.com/urun/kingston-fur...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Belki bunu alırım onun yerine. İkisi arasında kararsız kaldım.