chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Makaleler 7 Çözümler 10 12 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, Samsung A01 telefonumun SIM kart çıkarma iğnesini kaybettim. Bunu nasıl çıkarabilirim?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 12 Haziran 2021 #2 Atacın ucu ile çıkarabilirsiniz. Artı 0 Eksi
M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 12 Haziran 2021 #3 chaoo dedi: Arkadaşlar, Samsung A01 telefonumun SIM kart çıkarma iğnesini kaybettim. Bunu nasıl çıkarabilirim? Genişletmek için tıkla... İğne ataş ucu kürdan tığ eğer ince tornavidan varsa onunla. Artı 0 Eksi
chaoo dedi: Arkadaşlar, Samsung A01 telefonumun SIM kart çıkarma iğnesini kaybettim. Bunu nasıl çıkarabilirim? Genişletmek için tıkla... İğne ataş ucu kürdan tığ eğer ince tornavidan varsa onunla.
KS KS chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Makaleler 7 Çözümler 10 12 Haziran 2021 #4 Arkadaşlar yeni problem kürdan ile çıkarmaya çalışırken kürdanın ucu kırıldı ve SIM kart yuvasında kaldı. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar yeni problem kürdan ile çıkarmaya çalışırken kürdanın ucu kırıldı ve SIM kart yuvasında kaldı.
Solistrakya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.090 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #5 chaoo dedi: Arkadaşlar yeni problem kürdan ile çıkarmaya çalışırken kürdanın ucu kırıldı ve SIM kart yuvasında kaldı. Genişletmek için tıkla... Çekip çıkartamıyorsanız sağlam bir şeyle toplu iğne olabilir baskı yapın. Artı 0 Eksi
chaoo dedi: Arkadaşlar yeni problem kürdan ile çıkarmaya çalışırken kürdanın ucu kırıldı ve SIM kart yuvasında kaldı. Genişletmek için tıkla... Çekip çıkartamıyorsanız sağlam bir şeyle toplu iğne olabilir baskı yapın.