Adım 1: Cihazınızı Güvenli Modda başlatmak, 3. taraf uygulamaları devre dışı bırakır ve tamamen standart Android işletim sistemini çalıştırır. Bu, cihazınızın performansıyla etkileşime neden olan herhangi bir uygulama olup olmadığını belirlemek içindir.
■ Cihazınızı yeniden başlatın.
■ Samsung Logosu göründüğünde, telefon tamamen yüklenene kadar Sesi Azalt tuşunu basılı tutun.
■ Cihazınız yüklendikten sonra, cihazınızın altında Güvenli Mod'u görmelisiniz.
■ Herhangi bir performans iyileştirmesi olup olmadığını kontrol etmek için cihazda gezinin.
Cihazınızın Güvenli Modda düzgün çalıştığını düşünüyorsanız, bunun nedeni cihazınıza yüklenen uygulamalar veya kötü amaçlı yazılımlardır.
Cihazınızın yavaş performansında herhangi bir fark yoksa, lütfen bir sonraki adıma geçin.
Adım 2: Lütfen cihazınızda bir Fabrika Verilerine Sıfırlama gerçekleştirin. Lütfen bunun "TÜM VERİLERİ" cihazınızdan kaldıracağını ve cihazı ilk aldığınızda başlattığınız gibi varsayılan Fabrika Ayarlarına geri getireceğini unutmayın.
■ Uygulamalar'a dokunun
■ Ayarlar'a gidin
■ Yedekle ve sıfırla öğesini bulup dokunun
■ Fabrika verilerine sıfırla üzerine dokunun (Telefon güvenliğini etkinleştirdiyseniz, sonraki adıma geçmek için parolalarınızı girmeniz gerekebilir.)
■ Fabrika Verilerine Sıfırlama ile başlamak için cihazınız yeniden başlatılana kadar istemleri izleyin.
Cihazınız tamamen yüklendikten sonra, cihazınızın performansında iyileşme olup olmadığını kontrol edin. Sorun devam ederse, bunun nedeni bellenimin bozulması olabilir veya cihazın kendisinde bir sorun olabilir.
Eğer ki çok kasma söz konusuysa, işin içinde virüs, miner tarzı kötü yazılımlar olabilir. Zaten telefonlar sıfırlandıktan sonra neredeyse ilk aldığınızdaki performansı verir.1. Nesil bir intel ne yaparsan yap belirli sınırı aşamazya , o hesap ile bu hesap aynı. Kendisi ve işlemcisi direk kötü olan telefona bir şey yapamazsın. Zaten fabrikadan öyle çıkıyor.
A02'deki Mediatek MT6739 işlemcisi; 2018 model, Android 7 veya 8'in GO sürümünü kullanan, en aşağı seviyedeki telefonlarda kullanılıyordu ve o dönemde dahi kötü bir işlemciydi. Yıl 2022 ve bu işlemciyi normal sürüm Android 11 ile kullanmaya çalışıyorsunuz.Merhaba arkadaşlar, aslında bu olay 4-5 aydır oluyor ve bu zamanlar içinde 6 kere sıfırlamışımdır hem yedekli hem de yedeksiz.
Telefonumun markası Samsung A02.
Telefon uygulamalı uygulamalısız her yerde kasıyor ana menü olsun, YouTube olsun, kilit ekranı olsun.
Telefon orijinal mi pek bilmiyorum ama Teknosa'dan aldım.
Dediğim gibi virüs falan olduğunu zannetmiyorum yedeksiz de sıfırladım.
Arada bir SD kart takılı olduğu halde beklenmedik şekilde çıkarıldı uyarısı alıyorum.
Başka da bir şey yokYardımcı olursanız sevinirim, sorulanızı yanıtlamaya çalışacağım.
yani öyle bir kasması yok ama yinede rahatsız edecek durumda kasıyorEğer ki çok kasma söz konusuysa, işin içinde virüs, miner tarzı kötü yazılımlar olabilir. Zaten telefonlar sıfırlandıktan sonra neredeyse ilk aldığınızdaki performansı verir.
deneyeceğimAdım 1: Cihazınızı Güvenli Modda başlatmak, 3. taraf uygulamaları devre dışı bırakır ve tamamen standart Android işletim sistemini çalıştırır. Bu, cihazınızın performansıyla etkileşime neden olan herhangi bir uygulama olup olmadığını belirlemek içindir.
■ Samsung Logosu göründüğünde, telefon tamamen yüklenene kadar Sesi Azalt tuşunu basılı tutun.
■ Herhangi bir performans iyileştirmesi olup olmadığını kontrol etmek için cihazda gezinin.
Cihazınızın Güvenli Modda düzgün çalıştığını düşünüyorsanız, bunun nedeni cihazınıza yüklenen uygulamalar veya kötü amaçlı yazılımlardır.
Cihazınızın yavaş performansında herhangi bir fark yoksa, lütfen bir sonraki adıma geçin.
Adım 2: Lütfen cihazınızda bir Fabrika Verilerine Sıfırlama gerçekleştirin. Lütfen bunun "TÜM VERİLERİ" cihazınızdan kaldıracağını ve cihazı ilk aldığınızda başlattığınız gibi varsayılan Fabrika Ayarlarına geri getireceğini unutmayın.
■ Uygulamalar'a dokunun
■ Ayarlar'a gidin
■ Fabrika verilerine sıfırla üzerine dokunun (Telefon güvenliğini etkinleştirdiyseniz, sonraki adıma geçmek için parolalarınızı girmeniz gerekebilir.)
■ Fabrika Verilerine Sıfırlama ile başlamak için cihazınız yeniden başlatılana kadar istemleri izleyin.
Cihazınız tamamen yüklendikten sonra, cihazınızın performansında iyileşme olup olmadığını kontrol edin. Sorun devam ederse, bunun nedeni bellenimin bozulması olabilir veya cihazın kendisinde bir sorun olabilir.
Adım 1: Cihazınızı Güvenli Modda başlatmak, 3. taraf uygulamaları devre dışı bırakır ve tamamen standart Android işletim sistemini çalıştırır. Bu, cihazınızın performansıyla etkileşime neden olan herhangi bir uygulama olup olmadığını belirlemek içindir.
■ Uygulamalar'a dokunun
■ Ayarlar'a gidin