AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 10 Ağustos 2023 #11 EnesA34 dedi: Birçok kez basmanız gerekiyor. Artık bir geliştiricisiniz yazısı gelene kadar. Hızlı şekilde ve fazla basın. Genişletmek için tıkla... Daha önce başka cihazlarla açmıştım. Bastıkça şu kadar kaldı diye altta yazı çıkar, çıkmıyor. Kurulum ekranında çünkü telefon. Açık değil yani. Dosya Ekleri image.jpg 107,9 KB · Görüntüleme: 31
EnesA34 dedi: Birçok kez basmanız gerekiyor. Artık bir geliştiricisiniz yazısı gelene kadar. Hızlı şekilde ve fazla basın. Genişletmek için tıkla... Daha önce başka cihazlarla açmıştım. Bastıkça şu kadar kaldı diye altta yazı çıkar, çıkmıyor. Kurulum ekranında çünkü telefon. Açık değil yani.
EnesA34 Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 115 10 Ağustos 2023 #12 AkınC dedi: Daha önce başka cihazlarla açmıştım. Bastıkça şu kadar kaldı diye altta yazı çıkar, çıkmıyor. Kurulum ekranında çünkü telefon. Açık değil yani. Genişletmek için tıkla... Download moda girebiliyor musunuz? Girebiliyorsanız Odin görüyor mu?
AkınC dedi: Daha önce başka cihazlarla açmıştım. Bastıkça şu kadar kaldı diye altta yazı çıkar, çıkmıyor. Kurulum ekranında çünkü telefon. Açık değil yani. Genişletmek için tıkla... Download moda girebiliyor musunuz? Girebiliyorsanız Odin görüyor mu?
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 10 Ağustos 2023 #13 EnesA34 dedi: Download moda girebiliyor musunuz? Girebiliyorsanız Odin görüyor mu? Genişletmek için tıkla... Giriyorum, görüyor. Ama ne yapmak istesem Fail (AUTH) alıyorum işlem başlar başlamaz. Bazen de böyle takılıp kalıyor. Dosya Ekleri image.jpg 107,6 KB · Görüntüleme: 35
EnesA34 dedi: Download moda girebiliyor musunuz? Girebiliyorsanız Odin görüyor mu? Genişletmek için tıkla... Giriyorum, görüyor. Ama ne yapmak istesem Fail (AUTH) alıyorum işlem başlar başlamaz. Bazen de böyle takılıp kalıyor.
EnesA34 Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 115 10 Ağustos 2023 #14 AkınC dedi: Giriyorum, görüyor. Ama ne yapmak istesem fail (auth) alıyorum işlem başlar başlamaz. Bazen de böyle takılıp kalıyor. Genişletmek için tıkla... SamFw yazılımını açıp telefonunuzu bağladığınız zaman USB hata ayıklamaya izin ver seçeneği çıkıyor mu?
AkınC dedi: Giriyorum, görüyor. Ama ne yapmak istesem fail (auth) alıyorum işlem başlar başlamaz. Bazen de böyle takılıp kalıyor. Genişletmek için tıkla... SamFw yazılımını açıp telefonunuzu bağladığınız zaman USB hata ayıklamaya izin ver seçeneği çıkıyor mu?
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 10 Ağustos 2023 #15 EnesA34 dedi: SamFw yazılımını açıp telefonunuzu bağladığınız zaman USB hata ayıklamaya izin ver seçeneği çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, çıkmıyor. Kurulum ekranında hesap var çünkü telefon kullanılamıyor böyle.
EnesA34 dedi: SamFw yazılımını açıp telefonunuzu bağladığınız zaman USB hata ayıklamaya izin ver seçeneği çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, çıkmıyor. Kurulum ekranında hesap var çünkü telefon kullanılamıyor böyle.
EnesA34 Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 115 10 Ağustos 2023 #16 AkınC dedi: Hayır, çıkmıyor. Kurulum ekranında hesap var çünkü telefon kullanılamıyor böyle. Genişletmek için tıkla... Ayarlar'a girdiğinizde bağlamayı denediniz mi?
AkınC dedi: Hayır, çıkmıyor. Kurulum ekranında hesap var çünkü telefon kullanılamıyor böyle. Genişletmek için tıkla... Ayarlar'a girdiğinizde bağlamayı denediniz mi?
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 10 Ağustos 2023 #17 EnesA34 dedi: Ayarlar'a girdiğinizde bağlamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Deneyeyim.
EnesA34 Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 115 10 Ağustos 2023 #18 AkınC dedi: Deneyeyim. Genişletmek için tıkla... USB hata ayıklama seçeneği çıktığında ve onayladığınızda SamFw'nin cihazı görmesi gerek.
AkınC dedi: Deneyeyim. Genişletmek için tıkla... USB hata ayıklama seçeneği çıktığında ve onayladığınızda SamFw'nin cihazı görmesi gerek.
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 10 Ağustos 2023 #19 EnesA34 dedi: USB hata ayıklama seçeneği çıktığında ve onayladığınızda SamFw'nin cihazı görmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Çıkmadı ama SamFW zaten görüyor bakın. Dosya Ekleri image.jpg 112,1 KB · Görüntüleme: 32
EnesA34 dedi: USB hata ayıklama seçeneği çıktığında ve onayladığınızda SamFw'nin cihazı görmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Çıkmadı ama SamFW zaten görüyor bakın.
EnesA34 Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 115 10 Ağustos 2023 #20 AkınC dedi: Çıkmadı ama SamFw zaten görüyor bakın. Genişletmek için tıkla... İşlem yapmaya çalıştığınızda ne oluyor? Bir de cihaza Gmail bağlamayı dener misiniz?
AkınC dedi: Çıkmadı ama SamFw zaten görüyor bakın. Genişletmek için tıkla... İşlem yapmaya çalıştığınızda ne oluyor? Bir de cihaza Gmail bağlamayı dener misiniz?