Samsung A03 cihazım var ve Custom ROM yüklemek istiyorum çünkü cihazım son zamanlarda çok kasmaya başladı. Fakat cihazda Custom ROM yok. Ben de GSI ROM yüklemek istiyorum. Sizce nasıl GSI ROM yükleyebilirim. Bu konuyla ilgili yardımcı olur musunuz? Pek bir bilgim yok çünkü. Cihazımdaki GSI ROM Android 11 olsa çok iyi olur.
Selam, Bugün ADB-Fastboot ile nasıl GSI ROM kurulur onu anlatacağım. Adım 1: Telefonu fastboot moda alın ve bilgisayara bağlayın. ADB fastboot Tool'u indirin: https://developer.android.com/studio/releases/platform-tools Adım 2: Cihazı görüyor mu önce onu öğrenelim. fastboot devices yazıp...
Bugün yine güzel rehberle karşınızdayım. Başlıkta anlattığım gibi bootloader kilidimizi açaçağız. uyarı: Cihazınız kutudan Android 8 (oreo) ve altı çıkıyorsa sadece OEM kilit açmayı aktif etmeniz yeterlidir. (Android 8 ve altı cihazlarda bootloader kilidi bulunmamaktadır.) Önemli verileriniz var...
Başlıkta anlattığım gibi. Vbmeta hazırlayacağız bu konuda. Bu konu root ya da recovery kurarken karşımıza gelen. (vbmeta verification fail) gibi hataları çözmektedir. Bize lazım olanlar. Beyin/Mantık Aktif olan bir telefon (eğer cihazınız vbmeta hatası veriyorsa başka cihazınız olabilir) Magisk...