Samsung A03 nasıl hızlandırılır?

alkqne6

Decapat
Daha fazla  
Biliyorum telefon cok eski ancak diger yila kadar değiştirmek söz konusu değil. Telefonda 16 GB bos yer var. Yapilmasi gereken animasyon azaltma vb seyleri yaptım. Daha ne yapabilirim gerçekten çok kasıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırlama yapabilirsiniz.
Ayda bir yeniden başlatabilirsiniz.
Gereksiz uygulamaları kaldırabilirsiniz.
Mümkün olduğunca dahili hafızayı boş bırakın SD kart kullanın.

Ama böyle gitmez çünkü can sıkıcı bir durum. Yeni telefon aldıktan sonra bayağı rahatlarsınız.

Bu rehberi kullanarak telefonunuzu rootlayabilirsiniz. Sonra ARMPIT, ASU (Another Smooth UI) gibi modullerle cihazınızı hızlandırıp bir de debloat eder boş uygulamaları kaldırırsanız belki çekilebilir hâle gelir.

Gözle farkedilir bir artış için tek seçeneğiniz custom rom kurmak.
Genellikle Samsung telefonlara custom ROM kurulması önerilmez. VoLTE gibi ozellikler kullanılamadığı yeterince stabil olmadığı için vs. Tabii istisnalar var S9-S10/Note 10 gibi ama bunlar amiral gemisi cihazlar. giriş seviyesi bir Samsung'da crom kullanmak kâbus gibi ben denedim öyle konuşuyorum :) o yüzden en iyi çözüm root olacaktır.

Genellikle Samsung telefonlara Custom ROM kurulması önerilmez. VoLTE gibi ozellikler kullanılamadığı yeterince stabil olmadığı için vs. tabii istisnalar var S9-S10/Note 10 gibi ama bunlar amiral gemisi cihazlar. Giriş seviyesi bir Samsung'da crom kullanmak kâbus gibi ben denedim öyle konuşuyorum :) o yüzden en iyi çözüm root olacaktır.

Root atarsadan kastınız CPU overlock ise hem aşırı ısınacak hem de şarjı aşırı hızlı bitecek.

Root atarsadan kastınız CPU overlock ise hem aşırı ısınacak hem de şarjı aşırı hızlı bitecek.
Root≠CPU Overclock. Siz olayı tamamen yanlış anlamışsınız. Modullerin amacı işlemciyi throttle etmeden hem batarya performansını koruyup hemde sistem performansını arttırmaktır. Dediğim modullere bir göz atsaydiniz ne demek istediğimi anlardınız zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı