Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 30 Temmuz 2024 #1 Telefonumdan açtığım Udemy videolarını bilgisayar ekranına yansıtarak izlemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Telefonumdan açtığım Udemy videolarını bilgisayar ekranına yansıtarak izlemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.210 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 30 Temmuz 2024 #2 Scrpy kullanabilirsiniz.
Hoorizon Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 222 Çözümler 1 30 Temmuz 2024 #3 Samsung Flow kullanabilirsiniz uygulamayı iki cihaza indirmeniz yeterli
Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 30 Temmuz 2024 #4 Hoorizon dedi: Samsung Flow kullanabilirsiniz uygulamayı iki cihaza indirmeniz yeterli Genişletmek için tıkla... Samsung Flow ile iki cihazı birbirine bağladım ama telefonun ekran paylaşımını yapamıyorum.
Hoorizon dedi: Samsung Flow kullanabilirsiniz uygulamayı iki cihaza indirmeniz yeterli Genişletmek için tıkla... Samsung Flow ile iki cihazı birbirine bağladım ama telefonun ekran paylaşımını yapamıyorum.
Hoorizon Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 222 Çözümler 1 31 Temmuz 2024 #5 Börtü Böcük dedi: Samsung Flow ile iki cihazı birbirine bağladım ama telefonun ekran paylaşımını yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... bağladıktan sonra bilgisayar ekranının sağ üstünde ekran yansıtma olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam
Börtü Böcük dedi: Samsung Flow ile iki cihazı birbirine bağladım ama telefonun ekran paylaşımını yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... bağladıktan sonra bilgisayar ekranının sağ üstünde ekran yansıtma olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam