Vincentt Centipat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #11 Yok yani. XPLSG dedi: Ne demek istediğinizi tam anlamadım. Attığım adaptör şarj edecektir merak etmeyin bende kendim kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Adaptörü PPS cevirici yazıyor oyızden sordum bir de kablo tavsiyesi varmış?
Yok yani. XPLSG dedi: Ne demek istediğinizi tam anlamadım. Attığım adaptör şarj edecektir merak etmeyin bende kendim kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Adaptörü PPS cevirici yazıyor oyızden sordum bir de kablo tavsiyesi varmış?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.350 Makaleler 8 Çözümler 179 13 Nisan 2025 #12 Vincentt dedi: Yok yani. Adaptörü PPS cevirici yazıyor oyızden sordum bir de kablo tavsiyesi varmış? Genişletmek için tıkla... Nerede yazıyor göremedim de yanlış çevirilmiştir muhtemelen. Ugreen'nin kablolarını önerebilirim, Ugreen'den bağımsız örgü kablo tavsiye ediyorum.
Vincentt dedi: Yok yani. Adaptörü PPS cevirici yazıyor oyızden sordum bir de kablo tavsiyesi varmış? Genişletmek için tıkla... Nerede yazıyor göremedim de yanlış çevirilmiştir muhtemelen. Ugreen'nin kablolarını önerebilirim, Ugreen'den bağımsız örgü kablo tavsiye ediyorum.