Samsung A07 vs Nothing Phone 1

wherwismymnd

Centipat
Bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi? Donanım olarak NP1 bariz olarak daha iyi ama A07 de yeni çıktı daha uzun süre güncelleme alabileceğini düşünüyorum. Fikirleriniz neler?

A07 çözünürlük olarak çok düşük. Daha çok anne-baba veya dede telefonu gibi. Kötü bir cihaz değil ama beklentilerinizi karşılaması çok düşük bir ihtimal.
Ayrıca Samsung web sitesinde A07 öğrenci indirimine giriyor.

Hangi telefonu? Nothing'i mi?
Evet hocam.

Hocam babam için aldım almışken 4-5 yıl götürecek bir şey olsun istiyordum.

Evet hocam.

Hocam babam için aldım almışken 4-5 yıl götürecek bir şey olsun istiyordum.

A07 güncelleme desteği olarak güzel olsa da 4 GB RAM büyük bir soru işareti. Ancak Nothing Phone güncelleme desteği dışındaki her alanda çok daha iyi, eğer root vb işlerden anlıyorsanız Custom ROM kullanarak da yine güncel yazılım kullanabilirsiniz.

Yanlış bilmiyorsam Nothing Phone saf Android kullanıyor, bu yüzden daha stabil bir işletim sistemine sahip diyebiliriz.

A07'nin işlemcisi zayıf bir işlemci ilk aylar istediğim performansı yakalayabilsem de diğer süreçlerde bu performansı yakalayamayacağımı düşündüm o yüzden eskisi olsun ama iyisi olsun diyerekten Np1 seçtim. Telefon ağır işlerde kullanılmayacak gündelik işlerde kullanılacak o yüzden bir sorun yaratacağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…