aliiqiisiw Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 182 6 Eylül 2022 #1 Hata bu. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2022
Çözüm Umut Nas 6 Eylül 2022 @aliiqiisiw OEM kilidi açılmamış. Bu videodaki gibi yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@aliiqiisiw OEM kilidi açılmamış. Bu videodaki gibi yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #2 OEM kilidi açık mı? Artı 0 Eksi
pcci44 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 432 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #3 Umut Nas dedi: OEM kilidi açık mı? Genişletmek için tıkla... Ve hata ayıklama açık mı? Artı 0 Eksi
KS KS aliiqiisiw Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 182 6 Eylül 2022 #4 evet hepsi açık Artı 0 Eksi
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #5 @aliiqiisiw Bu şekilde değil mi? Eğer bu şekilde ise farklı TWRP deneyelim. Emin olmak istiyorum çünkü birçok üyede bunu yaşadım. Artı 0 Eksi
@aliiqiisiw Bu şekilde değil mi? Eğer bu şekilde ise farklı TWRP deneyelim. Emin olmak istiyorum çünkü birçok üyede bunu yaşadım.
KS KS aliiqiisiw Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 182 6 Eylül 2022 #6 Evet hepsi açık ama olmuyor. Umut Nas dedi: @aliiqiisiw Bu şekilde değil mi? Eğer bu şekilde ise farklı TWRP deneyelim. Emin olmak istiyorum çünkü birçok üyede bunu yaşadım. Eki Görüntüle 1509041 Genişletmek için tıkla... Samsung A10 TWRP atabilirsin ben kendi sitesinden aldım bellki o yanlıştır. Umut Nas dedi: @aliiqiisiw Bu şekilde değil mi? Eğer bu şekilde ise farklı TWRP deneyelim. Emin olmak istiyorum çünkü birçok üyede bunu yaşadım. Eki Görüntüle 1509041 Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 1662474563570.png 19,5 KB · Görüntüleme: 52 Son düzenleme: 6 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
Evet hepsi açık ama olmuyor. Umut Nas dedi: @aliiqiisiw Bu şekilde değil mi? Eğer bu şekilde ise farklı TWRP deneyelim. Emin olmak istiyorum çünkü birçok üyede bunu yaşadım. Eki Görüntüle 1509041 Genişletmek için tıkla... Samsung A10 TWRP atabilirsin ben kendi sitesinden aldım bellki o yanlıştır. Umut Nas dedi: @aliiqiisiw Bu şekilde değil mi? Eğer bu şekilde ise farklı TWRP deneyelim. Emin olmak istiyorum çünkü birçok üyede bunu yaşadım. Eki Görüntüle 1509041 Genişletmek için tıkla...
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #7 @aliiqiisiw OEM kilidi açılmamış. Bu videodaki gibi yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
@aliiqiisiw OEM kilidi açılmamış. Bu videodaki gibi yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS aliiqiisiw Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 182 6 Eylül 2022 #8 Umut Nas dedi: @aliiqiisiw OEM kilidi açılmamış. Bu videodaki gibi yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Telefonu sırlıyor sıfırlamadan yapmaz mıyız? Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: @aliiqiisiw OEM kilidi açılmamış. Bu videodaki gibi yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Telefonu sırlıyor sıfırlamadan yapmaz mıyız?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #9 @aliiqiisiw Mecburen sıfırlanacak. Bunun kaçarı yok. Artı 0 Eksi
xxvoyt Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 51 Makaleler 1 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #10 Umut Nas dedi: OEM kilidi açık mı? Genişletmek için tıkla... Usta annemin telefonunun ekranı kırıldı içindeki resimleri kurtarabilmek için yüklemeye çalışıyordum teşefon açılmadan OEM key ve USB hata ayıklama açabilmemizin bir yöntemi yok mu? Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: OEM kilidi açık mı? Genişletmek için tıkla... Usta annemin telefonunun ekranı kırıldı içindeki resimleri kurtarabilmek için yüklemeye çalışıyordum teşefon açılmadan OEM key ve USB hata ayıklama açabilmemizin bir yöntemi yok mu?