Y YiğitAp Centipat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2 14 Aralık 2019 #1 Merhaba. 1 ay civarı öncesinde Samsung A10S almıştım bu hafta sık sık dokunmatiği ara sıra kendiliğinden bir şeyler tıklıyorum ya da çalışmıyor. Çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2019
Merhaba. 1 ay civarı öncesinde Samsung A10S almıştım bu hafta sık sık dokunmatiği ara sıra kendiliğinden bir şeyler tıklıyorum ya da çalışmıyor. Çözümü var mıdır?
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.609 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2019 #2 Garantiye gönder.
Deniz İlhan Vural Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 305 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2019 #3 Ekranda koruyucu varsa çıkart. Olmadı sıfırla: Kod:Panoya kopyala Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla Büyük bir ihtimalle düzelmeyecek bölgene bakan servise gönder: Servis Listesi Samsung
Ekranda koruyucu varsa çıkart. Olmadı sıfırla: Kod:Panoya kopyala Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla Büyük bir ihtimalle düzelmeyecek bölgene bakan servise gönder: Servis Listesi Samsung